0

behang kleine stippen mintgroen en wit 128711

De kinderkamer is dé plek om eindeloos lekker te kunnen spelen, te fantaseren en de mooiste dromen te dromen. Met dit hippe kinderbehang met kleine stippen in mintgroen en wit tover je elke kamer om tot een gezellige kinderkamer. Gecombineerd met lichte kleuren en natuurlijke materialen creëer je met dit kinderbehang een rustgevende en tegelijkertijd warme en gezellige sfeer.

Deze behangprint is gedrukt op een duurzaam en FSC® gecertificeerd vliesbehang. Door de toepassing van krijtverf of kalkverf tijdens het productieproces krijgt het behang een natuurlijke matte uitstraling. Bovendien zijn alle gebruikte verf en inkten op waterbasis en vrij van oplosmiddelen.

Dit behang is geschikt voor alle droge ruimtes van het huis en is perfect voor de decoratie van een babykamer, meisjeskamer of kinderkamer.

Het fijne van vliesbehang is dat behangen hiermee een fluitje van een cent is: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen.

Je vindt behang kleine stippen mintgroen en wit in de collecties Little Bandits en Everybody Bonjour.

Producten

  • 128711
    krijtverf vliesbehang stippen mint groen en wit
    € 46,95
  • 128713
    krijtverf vliesbehang dieren op grote stippen mint groen en zwart
    € 46,95

collecties

Bezig met laden...