0

behang sloophout grijs, bruin en vergrijsd oud blauw 138515

x
x
x
x
Je hebt 0 rollen nodig.
Bij deze berekening is rekening gehouden met het patroon en 15 cm snijverlies per baan.
  • afmetingen
    53 cm x 10,05 m
  • rapport hoogte: 53 cm

    De print van dit behang herhaalt zich iedere XX centimeter.

    53 cm
  • verzet: verspringend

    Een verspringende aansluiting betekent dat de print steeds iets verschuift ten opzichte van de vorige. De exacte verschuiving van deze print zie je vermeld achter het symbool van verspringend rapport.

    Verspringend rapport
    Verspringend rapport
    verspringend
  • samenstelling: FSC papier en kunstvezel

    HD vliesbehang is de nieuwste ontwikkeling in vliesbehang. HD vliesbehang biedt alle voordelen van papierbehang wat betreft kleurechtheid en de gedetailleerde, nauwkeurige weergave van de dessins. Daarnaast biedt het ook de voordelen van vliesbehang betreffende het gemak van verwerken.

    Door de vliesdrager kan je dit behang droog aanbrengen op een ingelijmde muur. Je hebt dus geen behangtafel nodig en je hoeft het behang niet in te lijmen en te laten inweken.

    Wist je dat! : Vliesbehang maakt behangen een stuk makkelijker doordat er geen behangtafel of inweektijd nodig is. Je smeert de muur in met lijm, plakt het behang op de muur en klaar! Maar vliesbehang kun je ook gewoon op de traditionele wijze met een behangtafel plakken zoals je doet bij bijvoorbeeld papierbehang.  Wanneer je deze manier van behangen toch prettiger vindt kun je dat dus ook gebruiken bij het behangen met vliesbehang. Inweken is ook bij deze behangmethode niet nodig, het behang kan dus na het inlijmen gelijk op de muur. 

    links

    Behanginstructies vliesbehang

    Hoeveel behang heb ik nodig

    Hoe maak ik de mooiste combinaties

    FSC papier en kunstvezel
  • behanginstructies: wand inlijmen

    Muur inlijmen en behang droog aanbrengen

    meer informatie

    wand inlijmen
  • lichtechtheid: goed lichtbestendig

    Uiteindelijk verkleurt alles onder de invloed van zonlicht! De lichtechtheid is een maat voor de mate en snelheid van verkleuring.

    Normale lichtechtheid: Het product bevat geen bijzondere bescherming tegen de invloed van zonlicht. Het zal gedurende de tijd dus verkleuren.  De snelheid van verkleuring is afhankelijk van vele factoren, zoals de hoeveelheid lichtinval in de kamer en de gekozen kleur behang. Omdat dit een gelijkmatig proces is zal dit normaal niet storend zijn. Het kleurverschil zal wel opvallen wanneer je na enige tijd een schilderij of kast verplaatst. 

    goed lichtbestendig
  • behandeling: licht afwasbaar

    Je kunt kleine vlekken op dit behang voorzichtig weghalen met een vochtige zachte doek (eventueel met een klein beetje neutrale zeep, zoals groene zeep)

    licht afwasbaar

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 39,95
per rol

Dit indrukwekkende sloophout vliesbehang met een geweldig vintage sfeertje is een echte musthave voor een originele en sfeervolle inrichting.

Sloophout is super trendy! Hoe gaaf is het om dit oude hout in de vorm van kleine latjes op je eigen muur aan te brengen? Met dit geweldige vliesbehang van ESTAhome.nl creëer je heel makkelijk het effect van echt sloophout op de muur. Door de warme, bruinkleurige uitstraling krijgt het behang ook nog eens een unieke vintage look! Fantastisch voor een stoere en opvallende wand in jouw interieur.

Dit duurzame bruine sloophout HD vliesbehang met vintage look is zeer vriendelijk in gebruik. Na het inlijmen van de muur kan het behang direct worden aangebracht. Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

Je vindt dit behang in de collectie Brooklyn Bridge.

lees meer...

collecties

laatst door jou bekeken

  • behang sloophout grijs
    € 39,95
  • behang sloophout blauw en grijs
    € 39,95
  • behang stenen muur blauw en grijs
    € 39,95
  • behang stenen muur blauw en bruin
    € 39,95
  • behang stenen muur bruin
    € 39,95
Bezig met laden...