0

behang tegelmotief donkerblauw 148612

Dit trendy behang met tegelmotief in donkerblauw past perfect bij de bohemian look, waarin je veel natuurlijke materialen ziet, gecombineerd met aardse kleuren met hier en daar een kleurrijke uitspatting. Het creëren van de ultieme bohemian look vergt een beetje lef, maar als je het durft om bijzondere prints en kleuren te mixen is het eindresultaat vaak echt prachtig. Denk bijvoorbeeld aan het combineren van oosterse tapijten, verschillende textielstructuren, dip-dye verftechnieken en gevlochten natuurlijke materialen.

Deze behangprint is gedrukt op een duurzaam en FSC® gecertificeerd vliesbehang met een milieuvriendelijke eco-texture structuur. De krijtverf (of kalkverf) ondergrond geeft het behang een extra natuurlijke en matte uitstraling. Daarnaast zorgt de toegevoegde eco-texture voor een oppervlaktestructuur die het dessin optisch versterkt en tegelijkertijd de tastzin prikkelt. Bovendien zijn alle gebruikte verf en inkten op waterbasis en vrij van oplosmiddelen.

Dit behang is geschikt voor alle droge ruimtes van het huis en is perfect voor de decoratie van een woonkamer of slaapkamer.

Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen.

Je vindt dit behang met tegelmotief in donkerblauw (148612) in de collectie Cabana.

Producten

  • 148612
    behang tegelmotief donkerblauw
    € 49,95

collecties

laatst door jou bekeken

  • behang ikat motief blauw 148634
  • behang ikat motief bruin en vintage blauw 148633
  • behang kelim patchwork blauw 148333
  • behang grof breisel donkergrijs 148343
  • behang kelim patchwork taupe 148331
Bezig met laden...