0

behang zigzag mintgroen en wit 128858

De kinderkamer is dé plek om eindeloos lekker te kunnen spelen, te fantaseren en de mooiste dromen te dromen. Met dit hippe kinderbehang met zigzag motief in mintgroen en wit tover je elke kamer om tot een gezellige kinderkamer. Gecombineerd met lichte kleuren en natuurlijke materialen creëer je met dit kinderbehang een rustgevende en tegelijkertijd warme en gezellige sfeer.

Deze behangprint is gedrukt op een duurzaam en FSC® gecertificeerd vliesbehang. Door de toepassing van krijtverf of kalkverf tijdens het productieproces krijgt het behang een natuurlijke matte uitstraling. Bovendien zijn alle gebruikte verf en inkten op waterbasis en vrij van oplosmiddelen.

Dit behang is geschikt voor alle droge ruimtes van het huis en is perfect voor de decoratie van een kinderkamer, meisjeskamer of babykamer.

Het fijne van vliesbehang is dat behangen hiermee een fluitje van een cent is: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen.

Je vindt behang zigzag mintgroen en wit in de collectie Little Bandits.

Producten

  • 128858
    behang zigzag motief mintgroen en wit
    € 46,95

collecties

Bezig met laden...