0

ESTAhome.nl ♡ december

Het is weer december, een maand van gezelligheid in huis, gordijnen dicht, kaarsjes aan en lekker voor de open haard met een warme kop thee! Met ook nog eens de feestdagen voor de deur is het extra leuk om je huis gezellig, warm en knus aan te kleden. Denk hiervoor eens aan koper! Dé trendkleur die zorgt voor een warme gloed en romantische sfeer in jouw huis. Perfect voor de feestdagen!

 

 

Koper geeft met haar subtiele glans een chique maar tegelijkertijd ook een stoere, industriële uitstraling aan jouw interieur. Je kan deze glamourous kleur goed combineren met zwart, wit en grijs maar ook met frisse pasteltinten. Hierdoor past deze trendkleur goed in ieder interieur. Pak groots uit of ga voor mooie subtiele koperkleurige woonaccessoires als kaarsjes, vazen, kerstballen, kandelaars, kussens. Zo voeg je deze warme trend snel, eenvoudig en betaalbaar toe aan jouw eigen huis.

 

Kopertrend interieur

 

DIY tip: Wil je de kopertrend toevoegen aan de interieur maar niet zoveel zin om een hele nieuwe kerstcollectie te kopen? Verzamel (oude) woon- of kerstaccessoires en koop een koperkleurige spuitbus. Spray vervolgens deze shiny trendkleur op al je items en jouw gloednieuwe koperen X-mas collectie is geboren!

ESTAhome.nl wenst je alvast fijne feestdagen & veel plezier bij het decoreren van je huis! ♡

 

ESTAhome.nl kerst

Bezig met laden...