0

HD vliesbehang gestempelde wolkjes licht blauw en wit 138930

HD vliesbehang gestempelde wolkjes licht blauw en wit op een mileuvriendelijke vlies behang ondergrond.

Dit behang past geweldige bij een scandinavische woonstijl.Het is niet voor niets dat de Scandinavische interieurstijl zo populair is. De cleane uitstraling, het prachtige kleurenpalet en de natuurlijke materialen maken een perfecte combinatie.

In een Scandinavisch interieur zie je zelden een tapijt over de gehele vloer. In plaats van een tapijt, kiezen zij meestal voor een robuuste houten vloer. Deze wordt dan afgezwakt met vloerkleden en dierenvachtjes.Doordat de winters in Scandinavië erg lang en donker zijn, is het interieur vaak licht om de ruimtes zo helder mogelijk te houden. Het is dan ook niet verrassend dat er vooral veel wit wordt gebruikt. Naast wit wordt er vooral voor zachte, natuurlijke tinten gekozen zoals lichtgrijs of zachtroze.

Onmisbaar in een Scandinavisch interieur; hout. Of dit nu op de vloer, de wanden, het plafond, accessoires of een complete keuken van hout is maakt niet zoveel uit. In principe is iedere houtsoort geschikt voor een Scandinavisch interieur, maar als je het zoals de echte Scandinaviërs mooi licht wilt houden, raad ik aan om voor lichte houtsoorten zoals beuken-, berken- en essenhout te gaan. Een andere optie, en wat je ook veel ziet, is om de houten planken wit te verven.

In een Scandinavisch interieur zal je niet snel sierlijke details terugzien. Nee, je ziet vooral strakke, moderne lijnen. Dit alles om de ruimte zo 'clean' mogelijk te houden. De traditionele Scandinavische huisjes zijn erg klein. Hierdoor was er dus ook weinig ruimte om veel spullen op te bergen. Hoewel tegenwoordig de huizen steeds groter worden en dus meer opbergruimte bieden, blijft een opgeruimde, vrije ruimte een belangrijk onderdeel in een Scandinavisch interieur.

Het hele idee van de opgeruimde ruimtes begint bij het bezitten van zo min mogelijk spullen. Houd het geheel zo clean mogelijk. Kies voor een leuk eenvoudig grafisch behang of juist een behang met een natuurlijke print, dit past perfect in het totaal plaatje. Om de kamers toch wat sfeer te geven, schaf je eenvoudige accessoires aan.

Juist doordat het een groot deel van het jaar zo donker is in de Scandinavische landen, is natuurlijk licht een belangrijk deel van het interieur. Kies voor grote ramen en lichte, zonlicht-doorlatende gordijnen.

Om de kamers wat op te vrolijken worden er veel planten in het interieur gebruikt. De ruimtes krijgen hierdoor meer kleur, de sfeer wordt verbeterd én wist je dat planten uitstekende luchtzuiveraars zijn? Win-win situatie.

Het Scandinavische interieur staat dan misschien niet bekend om zijn knusse dekentjes, kussentjes en tierelantijntjes. Toch zie je veel textiel terug in deze interieurstijl. De dekentjes, kussens en vloerkleden die je ziet, zijn zorgvuldig uitgekozen en hebben zijn zowel functioneel als een uitstekende manier om meer gezelligheid in huis te brengen. Daarnaast is het een goede manier om verschillende texturen in het interieur te brengen.

lieve zachte wolkjes in baby blauw, babykamer, stempeleffect,

HD vliesbehang gestempelde wolkjes licht blauw en wit is heel leuk voor de inrichting van je kinderkamer, babykamer en jongenskamer.

Dit vlies behang is op een hoogwaardig FSC® gecertificeerd papier gemaakt. Alle inkten zijn milieuvriendelijk zonder oplosmiddelen.

Dit vlies behang plak je heel gemakkelijk. Smeer de muur in met behanglijm en breng het behang droog aan. Je hebt geen behang tafel nodig. Zelfs na jaren ook weer eenvoudig droog te verwijderen.

HD vliesbehang gestempelde wolkjes licht blauw en wit vind je in de collectie Little Bandits.

Producten

  • 138930
    HD vliesbehang gestempelde wolkjes licht blauw en wit
    € 39,95

collecties

Bezig met laden...