0

HD vliesbehang kanten lint fuchsia roze 138840

Trendy behang met een hip handgetekend kantpatroon. Een leuk en origineel meisjesbehang voor in de slaapkamer. Het handgetekende karakter van het kantmotief geeft het behang een speels effect. De verschillende soorten kant zijn weergegeven in sierlijke lijnen waardoor het net lijkt alsof er gestreept behang op de muur zit. Een modern streep behang, maar dan nét een tikkeltje origineler en met een hippe girly touch. Erg gaaf voor in een hippe meisjeskamer.

De moderne fuchsia roze kleur laat het behang extra stralen. Deze felle paars/roze kleurtint is niet alleen zoet en girly, maar ook sprankelend en sfeervol. De paarse ondertoon geeft het roze behang een bijzondere luxe uitstraling en voorziet een kamer van een warme, levendige sfeer. Fuchsia roze kun je heel goed combineren met bijvoorbeeld bruin, ecru, diverse grijstinten, zwart, taupe en blauw. Dus durf, en ga eens voor een echte knallende kleur op de muur, go fuchsia!

Dit HD vliesbehang kan goed worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, hal of werkkamer, dit behang maakt van iedere kamer een sfeervol geheel. Als het vliesbehang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet.

Het gebruik van vliesbehang verzekert gebruiksgemak: inlijmen van het behang is niet meer nodig, de muur insmeren met lijm, het behang aanbrengen en klaar! Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

Je vindt dit behang in de collectie #FAB.

Producten

  • 138840
    HD vliesbehang kanten lint fuchsia roze
    € 39,95

collecties

Bezig met laden...