0

HD vliesbehang kanten lint zwart en wit 138841

Trendy behang met een hip handgetekend kantpatroon. Een leuk en origineel meisjesbehang voor in de slaapkamer. Het handgetekende karakter van het kantmotief geeft het behang een speels effect. De verschillende soorten kant zijn weergegeven in sierlijke lijnen waardoor het net lijkt alsof er gestreept behang op de muur zit. Een modern streep behang, maar dan nét een tikkeltje origineler en met een hippe girly touch. Erg gaaf voor in een hippe meisjeskamer.

De zwarte en witte kleuren geven het vliesbehang een moderne en rustige uitstraling. Het stoere zwart en het frisse wit zijn een mooi contrast en vullen elkaar fantastisch aan. Een tijdloze en stijlvolle kleurencombinatie die past bij ieder interieur. Zwart wit behang kun je goed combineren met felle accentkleuren als groen, rood, roze of geel of met neutrale tinten als grijs en bruin. Je kunt eigenlijk geen kleur te bedenken die niet bij deze klassieke kleurencombinatie zou passen. Dus wat voor woonstijl jij ook hebt, zwart wit behang is altijd een goede keus!

Dit HD vliesbehang kan goed worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, hal of werkkamer, dit behang maakt van iedere kamer een sfeervol geheel. Als het vliesbehang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet.

Het gebruik van vliesbehang verzekert gebruiksgemak: inlijmen van het behang is niet meer nodig, de muur insmeren met lijm, het behang aanbrengen en klaar! Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

Je vindt dit behang in de collectie #FAB.

Producten

  • 138841
    HD vliesbehang kanten lint zwart en wit
    € 39,95

collecties

laatst door jou bekeken

  • HD vliesbehang kanten lint fuchsia roze 138840
  • krijtverf vliesbehang smalle houten vintage sloophout planken tropisch jungle groen 128853
  • HD vliesbehang grafisch 3D mint groen 138913
  • HD vliesbehang grafische driehoeken goud en wit 138943
  • HD vliesbehang flamingo's licht roze en wit 138918
Bezig met laden...