0

HD vliesbehang polaroid foto’s beige en licht roze 138846

Creëer heel eenvoudig je eigen hippe fotowand met dit moderne vliesbehang van ESTAhome.nl met leuke polaroid foto’s. De fashionable polaroids lijken zelfgemaakt tijdens een inspirerende citytrip naar Parijs. Trendy foto’s van onder andere make-up, Franse buldogs, mode en natuurlijk de highlights van deze bruisende Franse stad lijken met tape vastgeplakt op het behang. Nét echt! Erg gaaf voor het creëren van jouw eigen unieke polaroid fotowand in huis.

De beige en lichte poeder roze kleurtinten geven het behang een neutrale en frisse uitstraling. Deze lieve en zachte “nude” kleuren zorgen voor nét wat extra kleur terwijl een fijne basic basis behouden blijft. Dit maakt naturel beige en romantisch roze een zoete en hippe kleurencombinatie die werkelijk overal bij past.

Dit HD vliesbehang kan goed worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, hal of werkkamer, dit behang maakt van iedere kamer een sfeervol geheel. Als het vliesbehang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet.

Het gebruik van vliesbehang verzekert gebruiksgemak: inlijmen van het behang is niet meer nodig, de muur insmeren met lijm, het behang aanbrengen en klaar! Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

Je vindt dit behang in de collectie #FAB.

Producten

  • 138846
    HD vliesbehang polaroid foto’s beige en licht roze
    € 39,95

collecties

Bezig met laden...