0

HD vliesbehang polaroid foto’s sepia bruin en licht beige 138845

Creëer heel eenvoudig je eigen hippe fotowand met dit moderne vliesbehang van ESTAhome.nl met leuke polaroid foto’s. De fashionable polaroids lijken zelfgemaakt tijdens een inspirerende citytrip naar Parijs. Trendy foto’s van onder andere make-up, Franse buldogs, mode en natuurlijk de highlights van deze bruisende Franse stad lijken met tape vastgeplakt op het behang. Nét echt! Erg gaaf voor het creëren van jouw eigen unieke polaroid fotowand in huis.

De donkere bruin grijze sepia kleur geeft het licht beige behang een stoere vintage uitstraling. Sepia bruin is een mooie bruinige kleur die we kennen als een tint die een gevoel van nostalgie oproept in foto’s. Het sepia bruine behang creëert hierdoor een unieke, warme en hippe retro sfeer in elke kamer

Dit HD vliesbehang kan goed worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, hal of werkkamer, dit behang maakt van iedere kamer een sfeervol geheel. Als het vliesbehang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet.

Het gebruik van vliesbehang verzekert gebruiksgemak: inlijmen van het behang is niet meer nodig, de muur insmeren met lijm, het behang aanbrengen en klaar! Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

Je vindt dit behang in de collectie #FAB.

Producten

  • 138845
    HD vliesbehang polaroid foto’s sepia bruin en licht beige
    € 39,95

collecties

Bezig met laden...