0

HD vliesbehang sloophout zwart 138815

x
x
x
x
Je hebt 0 rollen nodig.
Bij deze berekening is rekening gehouden met het patroon en 15 cm snijverlies per baan.
 • afmetingen
  53 cm. x 10.05 m.
 • rapport hoogte: 53 cm

  De print van dit behang herhaalt zich iedere XX centimeter.

  53 cm
 • verzet: recht

  De aansluiting van deze print is recht. Dit betekent dat je bij iedere volgende baan de print op dezelfde hoogte plakt als in de vorige baan.

  Let op: Als je behang met een vast verzet kiest, heb je in sommige gevallen iets meer nodig. Bereken het aantal rollen dat je nodig hebt met de behangcalculator. De behangcalculator houdt bij de berekening namelijk rekening met rapport.

  recht rapport
  recht rapport
  recht
 • samenstelling: FSC papier en kunstvezel

  HD vliesbehang is de nieuwste ontwikkeling in vliesbehang. HD vliesbehang biedt alle voordelen van papierbehang wat betreft kleurechtheid en de gedetailleerde, nauwkeurige weergave van de dessins. Daarnaast biedt het ook de voordelen van vliesbehang betreffende het gemak van verwerken.

  Door de vliesdrager kan je dit behang droog aanbrengen op een ingelijmde muur. Je hebt dus geen behangtafel nodig en je hoeft het behang niet in te lijmen en te laten inweken.

  Wist je dat! : Vliesbehang maakt behangen een stuk makkelijker doordat er geen behangtafel of inweektijd nodig is. Je smeert de muur in met lijm, plakt het behang op de muur en klaar! Maar vliesbehang kun je ook gewoon op de traditionele wijze met een behangtafel plakken zoals je doet bij bijvoorbeeld papierbehang.  Wanneer je deze manier van behangen toch prettiger vindt kun je dat dus ook gebruiken bij het behangen met vliesbehang. Inweken is ook bij deze behangmethode niet nodig, het behang kan dus na het inlijmen gelijk op de muur. 

  links

  Behanginstructies vliesbehang

  Hoeveel behang heb ik nodig

  Hoe maak ik de mooiste combinaties

  FSC papier en kunstvezel
 • behanginstructies: wand inlijmen

  Muur inlijmen en behang droog aanbrengen

  meer informatie

  wand inlijmen
 • lichtechtheid: goed lichtbestendig

  Uiteindelijk verkleurt alles onder de invloed van zonlicht! De lichtechtheid is een maat voor de mate en snelheid van verkleuring.

  Normale lichtechtheid: Het product bevat geen bijzondere bescherming tegen de invloed van zonlicht. Het zal gedurende de tijd dus verkleuren.  De snelheid van verkleuring is afhankelijk van vele factoren, zoals de hoeveelheid lichtinval in de kamer en de gekozen kleur behang. Omdat dit een gelijkmatig proces is zal dit normaal niet storend zijn. Het kleurverschil zal wel opvallen wanneer je na enige tijd een schilderij of kast verplaatst. 

  goed lichtbestendig
 • behandeling: licht afwasbaar

  Je kunt kleine vlekken op dit behang voorzichtig weghalen met een vochtige zachte doek (eventueel met een klein beetje neutrale zeep, zoals groene zeep)

  licht afwasbaar

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 39,95
per rol

Een zwart HD vliesbehang met natuurlijk hout motief, dat is dit stoere behang van ESTAhome.nl. Gaaf voor het creëren van een donkere wand in huis vol sfeer en karakter.

Dit zwarte sloophout behang geeft elke wand een warme en stoere look. Door de realistische schaduweffecten lijken de houten plankjes, ondanks de intens zwarte kleur, op het eerste gezicht net echt. Gaaf voor nét dat beetje exta sfeer in bijvoorbeeld een stoere jongenskamer. Maar dit HD vliesbehang van ESTAhome.nl kan je ook goed toepassen in andere ruimtes van het huis zoals de woonkamer, hal of slaapkamer.

Dit duurzame zwarte hout behang is zeer vriendelijk in gebruik. Na het inlijmen van de muur kan het HD vliesbehang direct worden aangebracht. Ook is het behang weer gemakkelijk te verwijderen.

Je vindt dit behang in de collecties Regatta Crew - surf edition en College.

lees meer...

collecties

laatst door jou bekeken

 • HD vliesbehang ruiten beige
  € 39,95
 • HD vliesbehang school emblemen donker groen
  € 39,95
 • HD vliesbehang sporthelden zwart en wit
  € 39,95
 • krijtverf vliesbehang pentekening paarden zwart op wit
  € 46,95
 • krijtverf vliesbehang constructietekening van vliegtuigen wit
  € 46,95
Bezig met laden...