0

over ESTAhome.nl

Over ESTAhome.nl - maak je huis gezellig!

Het trendy interieur modemerk ESTAhome.nl biedt prachtige en gezellige behangcreaties voor elke kamer van het huis. We reizen de wereld over op zoek naar de nieuwste woon- en modetrends en vertalen deze in onze collecties. Zo kan jij jouw interieur helemaal volgens de nieuwste ontwikkelingen naar eigen smaak inrichten. Daarom is ESTAhome.nl jouw perfecte partner voor het creëren van een trendy en gezellig huis met een unieke, eigen touch! 

 

100% Nederlands

ESTAhome.nl is 100% Nederlands. In onze eigen ambachtelijke fabriek in Enschede wordt behang door ervaren ontwerpers en stylisten met passie ontworpen en door eigen vakmensen met zorg gemaakt. De liefde voor het product schemert door in alle takken van het bedrijf.

 

 ESTAhome.nl

 

ESTAhome.nl: Een betere wereld

Wij vinden het belangrijk om mee te bouwen aan een betere wereld. Daarom voldoen onze producten aan de hoogste eisen voor ecologisch verantwoord produceren. Zo wordt voor het behang uitsluitend papier uit duurzame bosbouw gebruikt en zijn alle inkten oplosmiddelvrij en milieuvriendelijk.

 

Waar kan ik ESTAhome.nl producten kopen?

Alle ESTAhome.nl producten kun je direct online bestellen in onze webshop. Toch liever het product in het echt zien? Ga dan langs bij de betere verf – en behangspeciaalzaak of de woninginrichter. Vind hier jouw dichtstbijzijnde ESTAhome.nl dealer.

 

Wil je meer weten over ESTAhome.nl of hoe het behang wordt gemaakt? Bekijk dan onderstaande video.

 video over ESTAhome.nl behang

 

Wij van ESTAhome.nl wensen je veel succes en plezier bij het inrichten van je huis. Heb je vragen, opmerkingen of tips dan horen wij dat graag! Je kunt ons telefonisch bereiken op 074 - 24 54 208 of stuur een e-mail naar hello@estahome.nl.

Bezig met laden...