0

krijtverf behang dip dye motief roze 148606

Dit trendy behang met dip dye motief in roze past perfect bij de bohemian look, waarin je veel natuurlijke materialen ziet, gecombineerd met aardse kleuren met hier en daar een kleurrijke uitspatting. Het creëren van de ultieme bohemian look vergt een beetje lef, maar als je het durft om bijzondere prints en kleuren te mixen is het eindresultaat vaak echt prachtig. Denk bijvoor aan het combineren van oosterse tapijten, verschillende textielstructuren, dip-dye verftechnieken en gevlochten natuurlijke materialen. Het kleurenpalet van de bohemian look varieert van lichte pasteltinten tot diepe en warme oosterse kleuren die je het gevoel geven van een zwoele zomeravond op Ibiza. Zacht mint, celadon, perzik en lichtgrijs in combinatie met aubergine, azuurblauw en smaragd zorgen voor een frisse touch. Kortom: Leef je uit, mix & match erop los en creëer thuis met dit behang een Ibiza of Marrakech-lounge sfeer.

Deze behangprint is gedrukt op een duurzaam en FSC® gecertificeerd vliesbehang met een milieuvriendelijke eco-texture structuur. Door de toepassing van krijtverf of kalkverf tijdens het productieproces krijgt het behang een natuurlijke matte uitstraling. Daarnaast zorgt de toegevoegde eco-texture voor een oppervlaktestructuur die het dessin optisch versterkt en tegelijkertijd de tastzin prikkelt. Bovendien zijn alle gebruikte verf en inkten op waterbasis en vrij van oplosmiddelen.

Dit behang is geschikt voor alle droge ruimtes van het huis en is perfect voor de decoratie van een woonkamer, slaapkamer, meisjeskamer of tienerkamer.

Het fijne van vliesbehang is dat behangen hiermee een fluitje van een cent is: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen.

Je vindt krijtverf behang dip dye motief roze in de collecties Cabana en Boho Chic.

Producten

  • 148606
    krijtverf eco texture vliesbehang dip dye roze
    € 49,95

collecties

Bezig met laden...