0

krijtverf behang grafisch geometrische driehoek vergrijsd mintgroen en mat wit 148669

Met dit trendy en sfeervolle behang met grafische geometrische driehoeken in vergrijsd mintgroen en mat wit creëer je een geweldige wand! Dit behang past onder andere perfect bij een Scandinavische woonstijl. Met zachte kleuren, natuurlijke materialen en vintage meubels & accessoires haal je die typische Scandinavische look in huis. Een Scandinavisch interieur oogt licht en rustgevend, maar is tegelijkertijd ook warm en gezellig. Het is daarom niet gek dat de Scandinavische stijl wereldwijd zo ontzettend populair is. Wil je dit behang met andere kleuren combineren? Naast wit zie je in de Scandinavische stijl veel pasteltinten en andere zachte, natuurlijke tinten. Ook passen dekentjes en kussentjes in verschillende texturen er prachtig bij en zorgen gelijk voor een knusse sfeer.

Deze behangprint is gedrukt op een duurzaam en FSC® gecertificeerd vliesbehang met een milieuvriendelijke eco-texture structuur. Door de toepassing van krijtverf of kalkverf tijdens het productieproces krijgt het behang een natuurlijke matte uitstraling. Daarnaast zorgt de toegevoegde eco-texture voor een oppervlaktestructuur die het dessin optisch versterkt en tegelijkertijd de tastzin prikkelt. Bovendien zijn alle gebruikte verf en inkten op waterbasis en vrij van oplosmiddelen.

Dit behang is geschikt voor alle droge ruimtes van het huis en is perfect voor de decoratie van een slaapkamer, babykamer, woonkamer of tienerkamer.

Het fijne van vliesbehang is dat behangen hiermee een fluitje van een cent is: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen.

Je vindt krijtverf behang grafisch geometrische driehoek vergrijsd mintgroen en mat wit in de collectie Boho Chic.

Producten

  • 148669
    krijtverf eco texture vliesbehang grafisch geometrische driehoek vergrijsd licht pastel mint groen en mat wit
    € 46,95

collecties

Bezig met laden...