0

krijtverf eco texture vliesbehang bloem tekening zwart en wit 148616

Modern zwart wit behang met bloemen mandala’s. Dit bijzonder creatieve behang oogt ondanks de eenvoudige zwarte en witte kleuren wel lekker vrolijk en zomers. Perfect voor het creëren van een opvallende, exotische muur zonder al te veel poespas.

Een tropisch behang in je huis is natuurlijk waanzinnig gaaf! Alleen is het, door al die felle kleuren, vaak lastig toe te passen in ieder interieur. Dit zwart witte bloemen behang van ESTAhome.nl biedt hiervoor de oplossing. De exotische bloemenprint is opvallend maar door het eenvoudige kleurgebruik toch neutraal. Hierdoor kun je dit hippe vliesbehang makkelijker toepassen in jouw woonkamer, keuken, hal of slaapkamer. Én, omdat de bloemen op het behang zijn weergegeven in de vorm van spirituele mandala’s, geef je de muur ook nog eens een extra bijzonder karakter. Gaaf toch!

Dit duurzame witte krijtverf vliesbehang met zwart bloemmotief is zeer vriendelijk in gebruik. Na het inlijmen van de muur kan het behang direct worden aangebracht. Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

Je vindt dit behang in de collectie Cabana.

Producten

  • 148616
    krijtverf eco texture vliesbehang bloem tekening zwart en wit
    € 49,95

collecties

Bezig met laden...