0

krijtverf eco texture vliesbehang geweven motief donker bruin 148619

Donkerbruin vliesbehang met imitatie grasweefsel motief. Het unieke patroon is gedrukt op een krijtverf vliesbehang wat het behang een extra matte look geeft. De toegevoegde eco-texture zorgt voor een bijzondere oppervlaktestructuur waardoor het geweven motief niet alleen nog realistischer lijkt maar ook natuurlijker aanvoelt.

Zoek je een donker behang met een natuurlijk karakter? Dan is dit moderne donkerbruine vliesbehang van ESTAhome.nl misschien wel iets voor jou. Het vliesbehang heeft een bijzonder imitatie grasweefsel motief waardoor het behang heel puur en natuurlijk oogt. De diepbruine kleur zorgt ervoor dat het authentieke patroon niet de overhand krijgt en maakt het vliesbehang extra sfeervol. Doordat het behang verrijkt is met een tastbare eco-texture ziet het behang er niet alleen heel origineel uit, maar voelt het ook nog eens heel puur. Kortom, alles wat je nodig hebt voor het creëren van een donkere, warme en unieke muur in jouw interieur.

Dit duurzame donkerbruine krijtverf vliesbehang met imitatie grasweefsel motief is zeer vriendelijk in gebruik. Na het inlijmen van de muur kan het behang direct worden aangebracht. Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

Je vindt dit behang in de collectie Cabana.

Producten

  • 148619
    krijtverf eco texture vliesbehang geweven motief donker bruin
    € 49,95

collecties

Bezig met laden...