0

krijtverf eco texture vliesbehang ikat beige 148630

Een modern, naturel behang met beige, grijs en bruin ruitmotief in ikat stijl, dat is dit bijzondere vliesbehang van ESTAhome.nl. Het matte behang is verrijkt met een voelbare exo-texture wat ervoor zorgt dat deze hippe muurbekleding niet alleen natuurlijk oogt, maar ook puur aanvoelt. Een exclusief maar sfeervol behang voor een trendy woonkamer, slaapkamer of kinderkamer.

Dit mooie neutrale vliesbehang met ikat patroon doet denken aan hip & happening Ibiza. Ikat is een eeuwenoude weeftechniek waarbij delen van de draden eerst worden geverfd in een patroon voordat ze aan elkaar worden gemaakt. Hierdoor is er een kleurverloop en hebben de geweven motieven geen duidelijke grenzen. Dit maakt het motief extra sierlijk en bijzonder. Dit vliesbehang van ESTAhome.nl heeft een modern ruitmotief in ikat stijl. De lichtbeige, warm grijze en donkerbruine ruiten lijken geverfd op het witte behang wat het vliesbehang een creatief en authentiek karakter geeft. Mooi voor een stijlvolle moderne wand met een etnisch tintje. De neutrale beige kleurtinten zorgen ervoor dat het behang niet alleen mooi past bij een bohemien of Ibiza woonstijl, maar ook in een hip landelijk of Scandinavisch interieur.

Dit duurzame krijtverf vliesbehang met ikat motief in verschillende beige, bruine en grijze kleurtinten, is zeer vriendelijk in gebruik. Na het inlijmen van de muur kan het behang direct worden aangebracht. Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

Je vindt dit behang in de collectie Cabana.

Producten

  • 148630
    krijtverf eco texture vliesbehang ikat beige
    € 49,95

collecties

Bezig met laden...