0

krijtverf eco texture vliesbehang ikat groen 148632

Een tropisch groen behang met een trendy ruitmotief in ikat stijl, dat is dit bijzondere vliesbehang van ESTAhome.nl. Het matte behang is verrijkt met een voelbare exo-texture wat ervoor zorgt dat deze hippe muurbekleding niet alleen natuurlijk oogt, maar ook puur aanvoelt.

‘Summer vibes only’, dat is wat je denkt als je kijkt naar dit zomerse behang. Het groene ruitmotief in ikat stijl laat je wegdromen naar verre bestemmingen en tropische oorden. Ikat is een eeuwenoude weeftechniek waarbij delen van de draden eerst worden geverfd in een patroon voordat ze aan elkaar worden gemaakt. Hierdoor is er een kleurverloop en hebben de geweven motieven geen duidelijke grenzen. De ruiten op dit behang zijn geïnspireerd op deze traditionele ikat techniek. Door het verloop van kleur lijken de vormen handgeschilderd wat zorgt voor een extra creatief en authentiek effect op jouw muur. De felgroene kleuren zorgen voor een exotische vibe waar je elke dag weer vrolijk van wordt. Gaaf voor een moderne, eyecatching muur in een tropische woonkamer, boho – Ibiza slaapkamer, of zomerse kinderkamer.

Dit duurzame groene krijtverf vliesbehang met ikat motief is zeer vriendelijk in gebruik. Na het inlijmen van de muur kan het behang direct worden aangebracht. Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

Je vindt dit behang in de collectie Cabana.

Producten

  • 148632
    krijtverf eco texture vliesbehang ikat groen
    € 49,95

collecties

Bezig met laden...