0

krijtverf eco texture vliesbehang zomerse quotes turquoise 148642

Turquoise sloophout behang van ESTAhome.nl met verweerde zomerse teksten. De frisse blauw groene kleur samen met de trendy quotes als ‘life on Ibia’ en ‘your salty kisses’ geven het stoere hout behang een hippe beach look. Het houtmotief is gedrukt is op een krijtverf ondergrond waardoor het vliesbehang een hele matte uitstraling krijgt. De tastbare eco-texture zorgt er daarnaast nog eens voor dat de muurbekleding heel natuurlijk en puur aanvoelt.

Ben jij op zoek naar een ultiem beach behang? Dan is dit exotische turquoise hout behang een echte musthave! De verweerde houten planken met wit geschilderde teksten lijken rechtstreeks uit een hippe strandtent op Ibiza te komen. Zomerse quotes als ‘wear flip flops’ en ‘heaven is a little closer in a home by the sea’ sieren het moderne blauw groene behang en zorgen voor een voor een comfortabel strandgevoel in jouw huis. ‘Summer vibes only!’

Dit duurzame vliesbehang met zomerse teksten op turquoise sloophout is zeer vriendelijk in gebruik. Na het inlijmen van de muur kan het behang direct worden aangebracht. Ook is het behang weer gemakkelijk te verwijderen.

Je vindt dit behang in de collectie Cabana.

Producten

  • 148642
    krijtverf eco texture vliesbehang zomerse quotes turquoise
    € 49,95

collecties

Bezig met laden...