0

krijtverf vliesbehang constructietekening van vliegtuigen donker vintage blauw 128809

x
x
x
x
Je hebt 0 rollen nodig.
Bij deze berekening is rekening gehouden met het patroon en 15 cm snijverlies per baan.
 • afmetingen
  53 cm. x 10.05 m.
 • rapport hoogte: 53 cm

  De print van dit behang herhaalt zich iedere XX centimeter.

  53 cm
 • verzet: recht

  De aansluiting van deze print is recht. Dit betekent dat je bij iedere volgende baan de print op dezelfde hoogte plakt als in de vorige baan.

  Let op: Als je behang met een vast verzet kiest, heb je in sommige gevallen iets meer nodig. Bereken het aantal rollen dat je nodig hebt met de behangcalculator. De behangcalculator houdt bij de berekening namelijk rekening met rapport.

  recht rapport
  recht rapport
  recht
 • krijtverf op vliesdrager
  krijtverf op vliesdrager
 • behanginstructies: wand inlijmen

  Muur inlijmen en behang droog aanbrengen

  meer informatie

  wand inlijmen
 • lichtechtheid: goed lichtbestendig

  Uiteindelijk verkleurt alles onder de invloed van zonlicht! De lichtechtheid is een maat voor de mate en snelheid van verkleuring.

  Normale lichtechtheid: Het product bevat geen bijzondere bescherming tegen de invloed van zonlicht. Het zal gedurende de tijd dus verkleuren.  De snelheid van verkleuring is afhankelijk van vele factoren, zoals de hoeveelheid lichtinval in de kamer en de gekozen kleur behang. Omdat dit een gelijkmatig proces is zal dit normaal niet storend zijn. Het kleurverschil zal wel opvallen wanneer je na enige tijd een schilderij of kast verplaatst. 

  goed lichtbestendig
 • behandeling: afwasbaar

   Goed afneembaar: Je kunt dit behang afnemen met een vochtige zachte doek (eventueel met een klein beetje neutrale zeep, zoals groene zeep)

  afwasbaar

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 46,95
per rol

Een origineel vintage vergrijsd blauw behang van ESTAhome.nl met constructietekeningen van sportvliegtuigen. Een bijzonder en leerzaam krijtverf vliesbehang voor echte vliegtuigfans.

Op zoek naar een origineel behang voor de jongenskamer? Dit blauwe-groene vliesbehang met vliegtuigen, of beter gezegd met constructietekeningen van sportvliegtuigen, staat stoer en intelligent in een coole jongenskamer. De vintage blauwe kleur maakt het vliesbehang sfeervol en uniek en door de matte uitstraling krijgt het behang een extra stoere look. Gaaf voor in de slaapkamer of studiekamer van echte vliegtuigfanaten!

Dit duurzame blauwe krijtverf vliesbehang met sportvliegtuigen is zeer vriendelijk in gebruik. Na het inlijmen van de muur kan het behang direct worden aangebracht. Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

Je vindt dit behang in de collectie College.

lees meer...

collecties

Bezig met laden...