0

krijtverf vliesbehang rand circus oranje, mint en olijf groen 178704

 • afmetingen
  26,5 cm x 5 m
 • samenstelling: FSC papier en kunstvezel

  HD vliesbehang is de nieuwste ontwikkeling in vliesbehang. HD vliesbehang biedt alle voordelen van papierbehang wat betreft kleurechtheid en de gedetailleerde, nauwkeurige weergave van de dessins. Daarnaast biedt het ook de voordelen van vliesbehang betreffende het gemak van verwerken.

  Door de vliesdrager kan je dit behang droog aanbrengen op een ingelijmde muur. Je hebt dus geen behangtafel nodig en je hoeft het behang niet in te lijmen en te laten inweken.

  Wist je dat! : Vliesbehang maakt behangen een stuk makkelijker doordat er geen behangtafel of inweektijd nodig is. Je smeert de muur in met lijm, plakt het behang op de muur en klaar! Maar vliesbehang kun je ook gewoon op de traditionele wijze met een behangtafel plakken zoals je doet bij bijvoorbeeld papierbehang.  Wanneer je deze manier van behangen toch prettiger vindt kun je dat dus ook gebruiken bij het behangen met vliesbehang. Inweken is ook bij deze behangmethode niet nodig, het behang kan dus na het inlijmen gelijk op de muur. 

  links

  Behanginstructies vliesbehang

  Hoeveel behang heb ik nodig

  Hoe maak ik de mooiste combinaties

  FSC papier en kunstvezel
 • behanginstructies: wand inlijmen

  Muur inlijmen en behang droog aanbrengen

  meer informatie

  wand inlijmen
 • lichtechtheid: goed lichtbestendig

  Uiteindelijk verkleurt alles onder de invloed van zonlicht! De lichtechtheid is een maat voor de mate en snelheid van verkleuring.

  Normale lichtechtheid: Het product bevat geen bijzondere bescherming tegen de invloed van zonlicht. Het zal gedurende de tijd dus verkleuren.  De snelheid van verkleuring is afhankelijk van vele factoren, zoals de hoeveelheid lichtinval in de kamer en de gekozen kleur behang. Omdat dit een gelijkmatig proces is zal dit normaal niet storend zijn. Het kleurverschil zal wel opvallen wanneer je na enige tijd een schilderij of kast verplaatst. 

  goed lichtbestendig
 • behandeling: licht afwasbaar

  Je kunt kleine vlekken op dit behang voorzichtig weghalen met een vochtige zachte doek (eventueel met een klein beetje neutrale zeep, zoals groene zeep)

  licht afwasbaar

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 41,95
per rand

Fantastisch voor de babykamer, deze trendy behangrand met fantasierijke circusfiguren. Zo geef je de slaapkamer van jouw kleintje een uniek en speels tintje.

Komt dat zien, komt dat zien... Deze behangrand is geweldig voor het opfleuren van een rustige en neutrale babykamer. Er valt zoveel te zien! Van gekke clowns tot bijzondere circusdieren, je kleintje raakt niet uitgekeken. Super leuk voor een vrolijk accent in de babykamer.

Deze behangrand met circusfiguren op vliesdrager is eenvoudig te behangen. De muur insmeren met lijm, het behang aanbrengen en klaar! Heel gemakkelijk en je hebt geen behangtafel nodig.

Je vindt dit behang in de collectie Everybody Bonjour.

lees meer...

collecties

laatst door jou bekeken

 • HD vliesbehang stippen licht roze
  € 39,95
 • HD vliesbehang veren vergrijsd licht pastel mint groen en licht crème beige
  € 39,95
 • krijtverf eco texture vliesbehang grof breisel beige
  € 49,95
 • krijtverf eco texture vliesbehang tegelmotief glanzend beige
  € 49,95
 • krijtverf eco texture vliesbehang geometrische vormen licht grijs
  € 49,95
Bezig met laden...