0

krijtverf vliesbehang sport quotes zwart 128815

x
x
x
x
Je hebt 0 rollen nodig.
Bij deze berekening is rekening gehouden met het patroon en 15 cm snijverlies per baan.
 • afmetingen
  53 cm. x 10.05 m.
 • rapport hoogte: 53 cm

  De print van dit behang herhaalt zich iedere XX centimeter.

  53 cm
 • verzet: verspringend

  Een verspringende aansluiting betekent dat de print steeds iets verschuift ten opzichte van de vorige. De exacte verschuiving van deze print zie je vermeld achter het symbool van verspringend rapport.

  Verspringend rapport
  Verspringend rapport
  verspringend
 • krijtverf op vliesdrager
  krijtverf op vliesdrager
 • behanginstructies: wand inlijmen

  Muur inlijmen en behang droog aanbrengen

  meer informatie

  wand inlijmen
 • lichtechtheid: goed lichtbestendig

  Uiteindelijk verkleurt alles onder de invloed van zonlicht! De lichtechtheid is een maat voor de mate en snelheid van verkleuring.

  Normale lichtechtheid: Het product bevat geen bijzondere bescherming tegen de invloed van zonlicht. Het zal gedurende de tijd dus verkleuren.  De snelheid van verkleuring is afhankelijk van vele factoren, zoals de hoeveelheid lichtinval in de kamer en de gekozen kleur behang. Omdat dit een gelijkmatig proces is zal dit normaal niet storend zijn. Het kleurverschil zal wel opvallen wanneer je na enige tijd een schilderij of kast verplaatst. 

  goed lichtbestendig
 • behandeling: afwasbaar

   Goed afneembaar: Je kunt dit behang afnemen met een vochtige zachte doek (eventueel met een klein beetje neutrale zeep, zoals groene zeep)

  afwasbaar

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 46,95
per rol

Zwart krijtverf vliesbehang met motiverende sportquotes. Een modern zwart wit sport behang voor een trendy woonkamer, stoere jongenskamer of hippe studeerkamer.

“Twice the guts, double the glory!” Deze, en nog vele andere inspirerende sportteksten sieren dit zwart witte vliesbehang van ESTAhome.nl. Dit stoere behang geeft elke kamer een sportieve touch en zorgt voor een levendige “winning-team” vibe. De motiverende quotes zijn gedrukt op een natuurlijk krijtverf vliesbehang waardoor het behang een mooie en natuurlijke matte uitstraling krijgt. Het lijkt net alsof de teksten echt op de muur zijn geschreven. Lekker creatief en super hip!

Dit duurzame zwarte krijtverf vliesbehang is zeer vriendelijk in gebruik. Na het inlijmen van de muur kan het behang direct worden aangebracht. Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

Je vindt dit behang in de collectie College.

lees meer...

collecties

Bezig met laden...