0

krijtverf vliesbehang voetballers taupe 128801

x
x
x
x
Je hebt 0 rollen nodig.
Bij deze berekening is rekening gehouden met het patroon en 15 cm snijverlies per baan.
 • afmetingen
  53 cm. x 10.05 m.
 • rapport hoogte: 53 cm

  De print van dit behang herhaalt zich iedere XX centimeter.

  53 cm
 • verzet: recht

  De aansluiting van deze print is recht. Dit betekent dat je bij iedere volgende baan de print op dezelfde hoogte plakt als in de vorige baan.

  Let op: Als je behang met een vast verzet kiest, heb je in sommige gevallen iets meer nodig. Bereken het aantal rollen dat je nodig hebt met de behangcalculator. De behangcalculator houdt bij de berekening namelijk rekening met rapport.

  recht rapport
  recht rapport
  recht
 • krijtverf op vliesdrager
  krijtverf op vliesdrager
 • behanginstructies: wand inlijmen

  Muur inlijmen en behang droog aanbrengen

  meer informatie

  wand inlijmen
 • lichtechtheid: goed lichtbestendig

  Uiteindelijk verkleurt alles onder de invloed van zonlicht! De lichtechtheid is een maat voor de mate en snelheid van verkleuring.

  Normale lichtechtheid: Het product bevat geen bijzondere bescherming tegen de invloed van zonlicht. Het zal gedurende de tijd dus verkleuren.  De snelheid van verkleuring is afhankelijk van vele factoren, zoals de hoeveelheid lichtinval in de kamer en de gekozen kleur behang. Omdat dit een gelijkmatig proces is zal dit normaal niet storend zijn. Het kleurverschil zal wel opvallen wanneer je na enige tijd een schilderij of kast verplaatst. 

  goed lichtbestendig
 • behandeling: afwasbaar

   Goed afneembaar: Je kunt dit behang afnemen met een vochtige zachte doek (eventueel met een klein beetje neutrale zeep, zoals groene zeep)

  afwasbaar

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 46,95
per rol

Voetbal behang, het ultieme item voor een coole jongenskamer. Dit taupe krijtverf vliesbehang van ESTAhome.nl met witte voetballers is lekker neutraal waardoor het goed past in elk soort slaapkamer.

Op zoek naar leuk jongensbehang? Dit voetbal behang van ESTAhome.nl maakt van elke muur een sportieve eyecatcher. Stoere voetballers op een mooi taupe behang. Lekker neutraal maar daarom niet minder cool! Doordat het gemaakt is op een krijtverf vliesbehang krijgt de wandbekleding een mooie, natuurlijke matte uitstraling. Extra gaaf voor een hippe jongenskamer.

Dit duurzame taupe krijtverf vliesbehang met voetballers is zeer vriendelijk in gebruik. Na het inlijmen van de muur kan het behang direct worden aangebracht. Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

Je vindt dit behang in de collectie College.

lees meer...

collecties

Bezig met laden...