0
186801 stof I love Paris - quotes wit186801 stof I love Paris - quotes wit186801 stof I love Paris - quotes wit186801 stof I love Paris - quotes wit

stof I love Paris - quotes wit 186801

x
Je hebt 0 m stof nodig.
Bij deze berekening is rekening gehouden met het patroon en 30cm voor de zoom.
 • afmetingen
  157 cm
 • rapport hoogte: 62 cm

  De print van dit behang herhaalt zich iedere XX centimeter.

  62 cm
 • 100% bleekmiddelvrije katoen
  100% bleekmiddelvrije katoen
 • lichtechtheid: goed lichtbestendig

  Uiteindelijk verkleurt alles onder de invloed van zonlicht! De lichtechtheid is een maat voor de mate en snelheid van verkleuring.

  Normale lichtechtheid: Het product bevat geen bijzondere bescherming tegen de invloed van zonlicht. Het zal gedurende de tijd dus verkleuren.  De snelheid van verkleuring is afhankelijk van vele factoren, zoals de hoeveelheid lichtinval in de kamer en de gekozen kleur behang. Omdat dit een gelijkmatig proces is zal dit normaal niet storend zijn. Het kleurverschil zal wel opvallen wanneer je na enige tijd een schilderij of kast verplaatst. 

  goed lichtbestendig
 • behandeling: wassen op 30 graden

  Dit symbool geeft aan dat je de stof op 30 graden kunt wassen in de wasmachine.

  wassen op 30 graden

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 19,95
per meter

Ben jij ook gek op Parijs en New York, de twee hipste steden ter wereld? Voor een ultra fashionable slaapkamer is deze romantische stof met hierop I love Paris en I love NY absoluut geweldig.

Deze trendy stof is geschikt voor echte fashionnistas die houden van shoppen en een super stijlvolle kamer wensen. Schattige roze en rode hartjes, I love Paris en NY teksten vormen de perfecte versiering voor deze witte katoenen stof.

100% bleekmiddelvrije katoen. Wassen op 30 graden.

Je vindt dit behang in de collectie Love.

lees meer...

collecties

Bezig met laden...