0
186809 stof strepen multicolor op wit186809 stof strepen multicolor op wit186809 stof strepen multicolor op wit186809 stof strepen multicolor op wit

stof strepen multicolor op wit 186809

x
Je hebt 0 m stof nodig.
Bij deze berekening is rekening gehouden met het patroon en 30cm voor de zoom.
 • afmetingen
  157 cm
 • rapport hoogte: 0 cm

  De print van dit behang herhaalt zich iedere XX centimeter.

  0 cm
 • 100% bleekmiddelvrije katoen
  100% bleekmiddelvrije katoen
 • lichtechtheid: goed lichtbestendig

  Uiteindelijk verkleurt alles onder de invloed van zonlicht! De lichtechtheid is een maat voor de mate en snelheid van verkleuring.

  Normale lichtechtheid: Het product bevat geen bijzondere bescherming tegen de invloed van zonlicht. Het zal gedurende de tijd dus verkleuren.  De snelheid van verkleuring is afhankelijk van vele factoren, zoals de hoeveelheid lichtinval in de kamer en de gekozen kleur behang. Omdat dit een gelijkmatig proces is zal dit normaal niet storend zijn. Het kleurverschil zal wel opvallen wanneer je na enige tijd een schilderij of kast verplaatst. 

  goed lichtbestendig
 • behandeling: wassen op 30 graden

  Dit symbool geeft aan dat je de stof op 30 graden kunt wassen in de wasmachine.

  wassen op 30 graden

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 19,95
per meter

Voor liefhebbers van strepen is dit gekleurde vliesbehang van ESTAhome.nl een absolute musthave. De frisse kleuren vrolijken elke kamer op.

Wil je de kamer hoger laten lijken breng de strepen dan verticaal aan, voor een breder ogend effect plak je de strepen horizontaal. Dit strepenbehang in heerlijke felle kleuren is ook perfect te combineren met andere ESTAhome.nl behangetjes.

100% bleekmiddelvrije katoen. Wassen op 30 graden.

Deze stof is geschikt voor alle droge ruimtes van het huis en is perfect voor de decoratie van een slaapkamer, meisjeskamer of tienerkamer.

Je vindt deze stof met strepen in multicolor op wit (186809) in de collectie Love.

lees meer...

collecties

Bezig met laden...