0

vlies photowallXL patchwork ruiten 158808

 • afmetingen
  279 cm. x 2.79 m.
 • samenstelling: FSC papier en kunstvezel

  HD vliesbehang is de nieuwste ontwikkeling in vliesbehang. HD vliesbehang biedt alle voordelen van papierbehang wat betreft kleurechtheid en de gedetailleerde, nauwkeurige weergave van de dessins. Daarnaast biedt het ook de voordelen van vliesbehang betreffende het gemak van verwerken.

  Door de vliesdrager kan je dit behang droog aanbrengen op een ingelijmde muur. Je hebt dus geen behangtafel nodig en je hoeft het behang niet in te lijmen en te laten inweken.

  Wist je dat! : Vliesbehang maakt behangen een stuk makkelijker doordat er geen behangtafel of inweektijd nodig is. Je smeert de muur in met lijm, plakt het behang op de muur en klaar! Maar vliesbehang kun je ook gewoon op de traditionele wijze met een behangtafel plakken zoals je doet bij bijvoorbeeld papierbehang.  Wanneer je deze manier van behangen toch prettiger vindt kun je dat dus ook gebruiken bij het behangen met vliesbehang. Inweken is ook bij deze behangmethode niet nodig, het behang kan dus na het inlijmen gelijk op de muur. 

  links

  Behanginstructies vliesbehang

  Hoeveel behang heb ik nodig

  Hoe maak ik de mooiste combinaties

  FSC papier en kunstvezel
 • behanginstructies: wand inlijmen

  Muur inlijmen en behang droog aanbrengen

  meer informatie

  wand inlijmen
 • lichtechtheid: goed lichtbestendig

  Uiteindelijk verkleurt alles onder de invloed van zonlicht! De lichtechtheid is een maat voor de mate en snelheid van verkleuring.

  Normale lichtechtheid: Het product bevat geen bijzondere bescherming tegen de invloed van zonlicht. Het zal gedurende de tijd dus verkleuren.  De snelheid van verkleuring is afhankelijk van vele factoren, zoals de hoeveelheid lichtinval in de kamer en de gekozen kleur behang. Omdat dit een gelijkmatig proces is zal dit normaal niet storend zijn. Het kleurverschil zal wel opvallen wanneer je na enige tijd een schilderij of kast verplaatst. 

  goed lichtbestendig
 • behandeling: licht afwasbaar

  Je kunt kleine vlekken op dit behang voorzichtig weghalen met een vochtige zachte doek (eventueel met een klein beetje neutrale zeep, zoals groene zeep)

  licht afwasbaar

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 234,99
per stuk

Een patchwork van stukjes blauw geruite stof op de muur, niet alleen erg origineel maar ook warm en sfeervol. Een uniek fotobehang van 2.79 m. x 2.79 m. met madras motief voor een trendy en comfortabele jongenskamer.

Het lijkt net of er allemaal verschillende stukjes stof één voor één, aan elkaar, aan de muur bevestigt zijn. Maar niets is minder waar, want dit patchwork met madras is een fotobehang van ESTAhome.nl. Je plaatst het blauwe vliesbehang met madras motief eenvoudig zelf aan de wand. Door de verschillende stukken geruite stof krijgt het behang niet alleen een bijzonder en modern, maar ook een heel warm en aaibaar karakter. Sfeervol en stoer voor een originele jongenskamer.

Dit blauwe fotobehang met een patchwork van madras op vlies drager is zeer vriendelijk in gebruik. Na het inlijmen van de muur kan het behang direct worden aangebracht.

Je vindt dit behang in de collectie College.

lees meer...

collecties

Bezig met laden...