0

vlies photowallXL tekening woonkamer tuinzicht 158812

 • afmetingen
  1.86 x 2.79 m
 • samenstelling: FSC papier en kunstvezel

  HD vliesbehang is de nieuwste ontwikkeling in vliesbehang. HD vliesbehang biedt alle voordelen van papierbehang wat betreft kleurechtheid en de gedetailleerde, nauwkeurige weergave van de dessins. Daarnaast biedt het ook de voordelen van vliesbehang betreffende het gemak van verwerken.

  Door de vliesdrager kan je dit behang droog aanbrengen op een ingelijmde muur. Je hebt dus geen behangtafel nodig en je hoeft het behang niet in te lijmen en te laten inweken.

  Wist je dat! : Vliesbehang maakt behangen een stuk makkelijker doordat er geen behangtafel of inweektijd nodig is. Je smeert de muur in met lijm, plakt het behang op de muur en klaar! Maar vliesbehang kun je ook gewoon op de traditionele wijze met een behangtafel plakken zoals je doet bij bijvoorbeeld papierbehang.  Wanneer je deze manier van behangen toch prettiger vindt kun je dat dus ook gebruiken bij het behangen met vliesbehang. Inweken is ook bij deze behangmethode niet nodig, het behang kan dus na het inlijmen gelijk op de muur. 

  links

  Behanginstructies vliesbehang

  Hoeveel behang heb ik nodig

  Hoe maak ik de mooiste combinaties

  FSC papier en kunstvezel
 • behanginstructies: wand inlijmen

  Muur inlijmen en behang droog aanbrengen

  meer informatie

  wand inlijmen
 • lichtechtheid: goed lichtbestendig

  Uiteindelijk verkleurt alles onder de invloed van zonlicht! De lichtechtheid is een maat voor de mate en snelheid van verkleuring.

  Normale lichtechtheid: Het product bevat geen bijzondere bescherming tegen de invloed van zonlicht. Het zal gedurende de tijd dus verkleuren.  De snelheid van verkleuring is afhankelijk van vele factoren, zoals de hoeveelheid lichtinval in de kamer en de gekozen kleur behang. Omdat dit een gelijkmatig proces is zal dit normaal niet storend zijn. Het kleurverschil zal wel opvallen wanneer je na enige tijd een schilderij of kast verplaatst. 

  goed lichtbestendig
 • behandeling: licht afwasbaar

  Je kunt kleine vlekken op dit behang voorzichtig weghalen met een vochtige zachte doek (eventueel met een klein beetje neutrale zeep, zoals groene zeep)

  licht afwasbaar

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 149,50
per stuk

Zwart wit fotobehang met een handgetekende woonkamer, dat is dit moderne vliesbehang van ESTAhome.nl. Het behang bestaat uit een tekening van een interieur met onder andere een hippe rotan stoel, een knus daybed met leuke kussens, trendy hangplanten en grote ramen met uitzicht op de tuin. Waanzinnig leuk om een kamer optisch mee te vergroten of om een hele originele interieurwand mee te creëren. Maar is jouw muur groter dan de maten van deze moderne muurdecoratie (2.79m x 1.86m)? Don’t worry, dit woonkamer behang maakt namelijk deel uit van een driedelig fotobehang “livingroom” (artikel 158813 en 158814) en dus kun je dit item uitbreiden met andere matchende interieurtekeningen. Zo maak je heel eenvoudig jouw eigen unieke interieurwand. Niet alleen super handig, maar ook bijzonder origineel.

Dit fotobehang kan worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, hal of werkkamer, deze fotowand maakt van iedere kamer een sfeervol geheel. Als het vliesbehang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet.

Deze digitale fotowand heeft vaste afmetingen en zorgt voor een waanzinnig “WOW-effect” in iedere ruimte.

Doordat deze mural gemaakt is op een hoogwaardig vliesbehang, is gebruiksgemak verzekert: inlijmen van het behang is niet meer nodig, de muur insmeren met lijm, het behang aanbrengen en klaar! Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

Je vindt dit behang in de collectie #FAB.

lees meer...

collecties

Bezig met laden...