0

vlies wallpaper XXL hippe quotes 158815

x
x
x
x
Je hebt 0 rollen nodig.
Bij deze berekening is rekening gehouden met het patroon en 15 cm snijverlies per baan.
 • afmetingen
  0.465 x 8.37 m
 • rapport hoogte: 140 cm

  De print van dit behang herhaalt zich iedere XX centimeter.

  140 cm
 • verzet: vrij

  De aansluiting van deze print is vrij. Dat betekent dat je iedere volgende baan willekeurig tegen de vorige aan kunt plakken. 

  vrij
 • samenstelling: FSC papier en kunstvezel

  HD vliesbehang is de nieuwste ontwikkeling in vliesbehang. HD vliesbehang biedt alle voordelen van papierbehang wat betreft kleurechtheid en de gedetailleerde, nauwkeurige weergave van de dessins. Daarnaast biedt het ook de voordelen van vliesbehang betreffende het gemak van verwerken.

  Door de vliesdrager kan je dit behang droog aanbrengen op een ingelijmde muur. Je hebt dus geen behangtafel nodig en je hoeft het behang niet in te lijmen en te laten inweken.

  Wist je dat! : Vliesbehang maakt behangen een stuk makkelijker doordat er geen behangtafel of inweektijd nodig is. Je smeert de muur in met lijm, plakt het behang op de muur en klaar! Maar vliesbehang kun je ook gewoon op de traditionele wijze met een behangtafel plakken zoals je doet bij bijvoorbeeld papierbehang.  Wanneer je deze manier van behangen toch prettiger vindt kun je dat dus ook gebruiken bij het behangen met vliesbehang. Inweken is ook bij deze behangmethode niet nodig, het behang kan dus na het inlijmen gelijk op de muur. 

  links

  Behanginstructies vliesbehang

  Hoeveel behang heb ik nodig

  Hoe maak ik de mooiste combinaties

  FSC papier en kunstvezel
 • behanginstructies: wand inlijmen

  Muur inlijmen en behang droog aanbrengen

  meer informatie

  wand inlijmen
 • lichtechtheid: goed lichtbestendig

  Uiteindelijk verkleurt alles onder de invloed van zonlicht! De lichtechtheid is een maat voor de mate en snelheid van verkleuring.

  Normale lichtechtheid: Het product bevat geen bijzondere bescherming tegen de invloed van zonlicht. Het zal gedurende de tijd dus verkleuren.  De snelheid van verkleuring is afhankelijk van vele factoren, zoals de hoeveelheid lichtinval in de kamer en de gekozen kleur behang. Omdat dit een gelijkmatig proces is zal dit normaal niet storend zijn. Het kleurverschil zal wel opvallen wanneer je na enige tijd een schilderij of kast verplaatst. 

  goed lichtbestendig
 • behandeling: licht afwasbaar

  Je kunt kleine vlekken op dit behang voorzichtig weghalen met een vochtige zachte doek (eventueel met een klein beetje neutrale zeep, zoals groene zeep)

  licht afwasbaar

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 115,00
per rol

Modern behang met fashionable quotes, dat is deze trendy wallpaperXXL van ESTAhome.nl. Hippe quotes als ‘Ohh, la, la’, ‘Hello gorgeous’, ‘Fabulous’ en ‘Too glam to give a damn’ geven jouw muur een stijlvol karakter en een unieke identiteit. Het vliesbehang met prikkelende teksten laat iedere wand letterlijk en figuurlijk spreken! Origineel, lief maar tegelijkertijd ook best wel stoer behang voor fashionable meiden. De zwarte, witte en roze tinten maken van deze wallpaperXXL met fancy quotes een echt meisjesbehang. Zwart en wit zorgen ervoor dat het behang past bij iedere woonstijl en de roze tinten geven het een leuke girly touch. Gaaf voor het creëren van een opvallende en inspirerende wand in een trendy studentenkamer, fabulous meidenkamer, stijlvolle make-up of dressing room of in een originele hippe hal.

Deze wallpaperXXL kan worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, hal of werkkamer, dit vliesbehang maakt van iedere kamer een sfeervol geheel. Als het behang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet.

Doordat de patroonherhalingen van wallpaperXXL groter zijn dan de herhalingen van gebruikelijk behang, creëert dit vliesbehang een nog grootser effect op de wand. WallpaperXXL is aan te passen aan iedere wand maar door de grote patroonherhalingen extra geschikt voor hoge muren. Met wallpaperXXL maak je geweldige muren waarop je iedere dag weer iets nieuws ontdekt.

Deze wallpaperrXXL is op een hoogwaardig vliesbehang gemaakt wat gebruiksgemak verzekert: inlijmen van het behang is niet meer nodig, de muur insmeren met lijm, het behang aanbrengen en klaar! Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

Je vindt dit behang in de collectie #FAB.

lees meer...

collecties

Bezig met laden...