0

behang auto's, brandweerauto's, helikopters en kranen mintgroen op wit 128856

De kinderkamer is dé plek om eindeloos lekker te kunnen spelen, te fantaseren en de mooiste dromen te dromen. Met dit hippe jongensbehang met auto's, brandweerauto's, helikopters en kranen in mintgroen op wit tover je elke kamer om tot een gave jongenskamer. Je kunt dit behang mooi combineren met lichte kleuren en natuurlijke materialen. Zo creëer je met dit kinderbehang een rustgevende en tegelijkertijd warme en gezellige sfeer.

Deze behangprint is gedrukt op een duurzaam en FSC® gecertificeerd vliesbehang. De krijtverf (of kalkverf) ondergrond geeft het behang een extra natuurlijke en matte uitstraling. Bovendien zijn alle gebruikte verf en inkten op waterbasis en vrij van oplosmiddelen.

Dit behang is perfect voor de decoratie van een kinderkamer of jongenskamer.

Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen.

Je vindt dit behang met auto's, brandweerauto's, helikopters en kranen in mintgroen op wit (128856) in de collectie Little Bandits.

Producten

  • 128856
    behang auto's, brandweerauto's, helikopters en kranen mintgroen op wit
    € 36,95
Bezig met laden...