0

behang bloemmotief in Scandinavische stijl donkerblauw, vintage blauw, okergeel en groen 139082

Dit sfeervolle behang met bloemmotief in Scandinavische stijl in donkerblauw, vintage blauw, okergeel en groen past perfect bij een Scandinavische woonstijl. Met zachte kleuren, natuurlijke materialen en vintage meubels & accessoires haal je die typische Scandinavische look in huis. Een Scandinavisch interieur oogt licht en rustgevend, maar is tegelijkertijd ook warm en gezellig. Het is daarom niet gek dat de Scandinavische stijl wereldwijd zo ontzettend populair is.

Deze behangprint is gedrukt op een milieuvriendelijk, duurzaam en FSC® gecertificeerd vliesbehang. Bovendien zijn alle gebruikte verf en inkten op waterbasis en vrij van oplosmiddelen.

Dit behang is perfect voor de decoratie van een slaapkamer of woonkamer.

Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen.

Je vindt dit behang met bloemmotief in Scandinavische stijl in donkerblauw, vintage blauw, okergeel en groen (139082) in de collectie Scandi Cool.

Producten

  • 139082
    behang bloemmotief in Scandinavische stijl donkerblauw, vintage blauw, okergeel en groen
    € 34,95
Bezig met laden...