Proefstalen bestellen

 

Ons assortiment wordt steeds groter en we snappen dat het soms best lastig kan zijn om een keuze te maken uit al deze fantastische dessins. Geen stress: met onze stalenservice kun je thuis op je gemak bekijken welke print de perfecte match is voor jouw interieur! 

 

behangstalen

 

Hoe bestel ik een proefstaal?
Klik daarvoor op de button “staal aanvragen” die je op elke productpagina vindt. Het staal wordt vervolgens toegevoegd aan je winkelmandje. De afmetingen van het staal zijn 21 x 26,5 cm en de kosten per staal bedragen €2,00 (incl. verzendkosten). Thuisblijven voor je pakket is niet nodig, de stalen passen namelijk prima door de brievenbus! 

 

behangstalen vintage

 

Hoe lang duurt het voor ik mijn proefstaal binnen heb? 
Stalen die op werkdagen voor 15:00 uur aangevraagd worden, versturen we nog op dezelfde dag. We verzenden de stalen via de reguliere post, waardoor het helaas niet mogelijk is de status van de verzending te volgen via track & trace. Stalenzendingen binnen Nederland worden doorgaans de volgende dag al afgeleverd. Postzendingen naar België duren gemiddeld 5 tot 7 werkdagen. Houd er rekening mee dat i.v.m. grote drukte  bij de postbedrijven (zoals bijvoorbeeld tijdens de decemberfeestdagen) leveringen langer kunnen duren. 

 

behangstalen

 

Waar moet ik rekening mee houden als ik thuis de proefstalen bekijk?
De lichtval kan bepalend zijn voor de kleurbeleving van het behang. Bekijk de stalen daarom op de muren die je wilt gaan behangen en het liefst op verschillende tijdstippen.