Stalenservice

 

Bij ESTAhome begrijpen we dat het soms best een uitdaging kan zijn om een interieurkeuze te maken op basis van onlinefoto’s en beschrijvingen. Het is namelijk niet eenvoudig om vanaf een beeldscherm te beoordelen of jouw favoriete verfkleur of behangprint goed past bij je bank, je gordijnen of je beddengoed. Daarom kun je van al onze behang- en verfproducten een proefstaal bestellen. Zo kun je verschillende kleuren en prints in alle rust thuis bekijken en vergelijken, zodat je vol vertrouwen de juiste keuze voor jouw interieur kunt maken.

 

Tip: Bekijk de stalen op de muren die je wil gaan verven of behangen en het liefst op verschillende tijdstippen. Zo krijg je het beste beeld van hoe onze producten er in jouw ruimte uitzien.

 

behangstalen

 

(foto)behangstalen

Onze (foto)behangstalen hebben afmetingen van 21 x 26,5 cm. De afbeeldingen op de fotobehangstalen zijn niet op ware grootte, maar verkleind tot 50%. Dit zorgt ervoor dat je meer van de print en de kleuren ziet, waardoor je het fotobehang beter kunt beoordelen.

 

behangstalen vintage

 

Verfstalen

Van alle muurverven kun je een handgeverfde kleurstaal bestellen. Deze stalen zijn van papier en hebben dezelfde afmetingen als onze (foto)behang stalen (21 x 26,5 cm). Handgeverfde stalen geven een zo realistisch mogelijk beeld van hoe de kleur eruit zal komen te zien op jouw muur. Zo kun je verschillende kleuren uittesten, zonder je muren als schilderdoek te gebruiken. Wel zo handig!

 

behangstalen vintage

 

Hoe bestel ik een proefstaal?

Klik daarvoor op de button “staal aanvragen” die je op elke productpagina vindt. Het staal wordt dan toegevoegd aan je winkelwagentje, waar je vervolgens de bestelling af kunt ronden. Een staal kost €2,00 (incl. verzendkosten).

 

Hoelang duurt het voor ik mijn proefstaal binnen heb?

Stalen die op werkdagen voor 15:00 uur besteld worden, versturen we nog dezelfde dag. Bestellingen binnen Nederland heb je dan meestal de volgende werkdag al in huis. Voor bestellingen naar België moet je rekening houden met een levertijd van 5 tot 7 werkdagen. We versturen de staaltjes per briefpost, dus je hoeft niet speciaal thuis te blijven voor de bezorging. Omdat we gebruik maken van de reguliere postbezorging is het niet mogelijk de verzending te volgen via een track & trace code.

 

* Tijdens drukke periodes, zoals bijvoorbeeld de decemberfeestdagen, kunnen postbedrijven iets meer tijd nodig hebben om je bestelling te bezorgen.

 

Visualizer

Wist je dat onze visualizer ook een handig hulpmiddel is bij het maken van je keuze? Met deze online tool kun je al onze verf- en behangproducten op je muren projecteren en virtueel bekijken.

 

Zo werkt het: klik op de knop ‘Bekijk in jouw kamer!’ die je op elke productpagina vindt en upload een foto van de ruimte die je wil verven of behangen. Kies vervolgens een verfkleur of een behangprint en je ziet je muren direct live op je scherm transformeren.