Beige behang voor de baby- en kinderkamer: een subtiele en stijlvolle keuze

 

Als het gaat om het ontwerpen van een baby- of kinderkamer, zijn er talloze opties om uit te kiezen. Van levendige kleuren tot speelse patronen, er zijn zoveel manieren om de kamer op te fleuren en een persoonlijk tintje te geven. Maar soms kan minder meer zijn, vooral als het gaat om de kleur van de muren. Beige behang voor de kinderkamer is een tijdloze keuze die rust en sereniteit uitstraalt. Het is een veelzijdige kleur die past bij verschillende interieurstijlen en waarmee je warme en gezellige kinderkamers creëert.

 

In deze blog bespreken we de voordelen van beige behang in de kinderkamer en geven we tips voor het combineren van beige met andere kleuren en materialen.

 

beige behang met bosdiertjes voor de kinder- en babykamer ESTAhome

 

beige behang kinder- en babykamer ESTAhome

 

Beige combineren

Een groot voordeel van beige behang is dat het gemakkelijk te combineren is met andere kleuren en accessoires. Het past goed bij zowel lichte als donkere tinten, waardoor je veel speelruimte hebt bij het inrichten van de rest van de kamer.

 

Om je te inspireren verzamelde we een aantal populaire combi’s:

 

Beige met zwart-wit: Een trendy combinatie is beige behang met zwart-witte accenten. Dit geeft de kinderkamer een strakke en moderne uitstraling.

 

Beige met donkergroen: Dit is de perfecte combi voor een kinderkamer in jungle thema. Gebruik daarnaast veel grote planten en houten meubels en creëer de perfecte kamer voor een kleine Tarzan of Jane.

 

Beige met hout en wit: Beige roept een gevoel van rust en comfort op, terwijl wittinten zorgen voor helderheid en licht. Houten meubels voegen warmte en karakter toe en zo ontstaat de perfecte mix voor een zachte en rustgevende sfeer.

 

Beige met metallics: Een chique combinatie is beige behang met metallic accenten zoals goud of zilver. Hiermee geef je de kinderkamer glans en een luxe uitstraling.

 

Beige met terracotta: Deze combinatie is wellicht het meest sfeervol. Terracotta voegt warmte toe aan de ruimte en samen met beige kunnen deze kleuren een harmonieuze en uitnodigende sfeer creëren die comfortabel en gezellig aanvoelt.

 

beige behang kinder- en babykamer ESTAhome

 

beige fotobehang met hertjes voor de kinder- en babykamer ESTAhome

 

beige behang kinder- en babykamer ESTAhome

 

beige behang kinder- en babykamer ESTAhome

 

Daarnaast past beige bij elke woonstijl. Of je nu kiest voor een moderne, Scandinavische of landelijke stijl, met beige kun je alle kanten op. Het is een kleur die nooit uit de mode raakt en jarenlang meegaat.

 

Ook kan beige behang zowel voor een baby-, kinder- als tienerkamer. Dus ga je voor een neutrale print, dan zit je de komende jaren zeker goed.

 

beige behang kinder- en babykamer ESTAhome

 

Gewoon doen dus!

Kortom, we kunnen eigenlijk geen reden bedenken om geen beige behang in de kinderkamer te gebruiken! Het is de perfecte kleur voor het inrichten van een stijlvolle kinderkamer en maakt zowel kinderen als ouders blij.

 

direct shoppen