3 x Inspiratie voor bloemenbehang in huis

 

De wereld van het bloemenbehang is net zo divers en veelzijdig als een voorjaarstuin in volle bloei. Of je nu houdt van een romantische landhuisstijl, modern en eigentijds design of een vintage-look: er is een bloemenbehang voor iedereen!

 

Het liefst laten we natuurlijk alle stijlen en dessins zien, maar we beginnen maar eens met een kleine selectie van de populairste thema’s van dit moment. In deze blog vind je inspiratie voor het inrichten van een slaap- en kinderkamer met bloemenbehang maar ook voor bloemenbehang in Art Nouveau stijl.

 

bloemenbehang roze ESTAhome

 

Bloemenbehang in de slaapkamer

Bloemenbehang in de slaapkamer, een klassieker die nooit uit de mode lijkt te raken. Maar waarom eigenlijk? Is het omdat we zo dol zijn op bloemen? Of is het omdat we stiekem een beetje nostalgisch zijn naar die tijd waarin behang met bloemmotieven de norm was? Hoe dan ook, er is iets vrolijks en geruststellends aan bloemenbehang in de slaapkamer. Het brengt kleur en leven in de ruimte en geeft een gevoel van warmte en gezelligheid.

 

Tip: Gebruik bloemenbehang als echte eyecatcher achter je bed of pas het subtiel toe door je favoriete bloemenprints in te lijsten en op te hangen. Mag het voor jou wel wat uitgesprokener? Je hoeft het natuurlijk niet bij één muur te laten!

 

art nouveau bloemenbehang ESTAhome

 

art groen bloemenbehang ESTAhome

 

bloemenbehang slaapkamer in fotolijsten ESTAhome

 

art vintage bloemenbehang ESTAhome

 

bloemenbehang ESTAhome

 

direct shoppen

 

 

 

Bloemenbehang in Art Nouveau stijl

Art Nouveau maakt een geweldige comeback in ons interieur. William Morris was eind van de 19e eeuw één van de belangrijkste grondleggers van deze kunststroming en zijn dessins zijn tegenwoordig opnieuw ongekend populair. Kenmerkend voor deze stijl zijn de organische vormen, gebogen lijnen en het uitbundige gebruik van natuurlijke elementen, zoals bloemen en planten. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat de natuur voor deze sierlijke stijl de grootste inspiratiebron was.

 

bloemenbehang art nouveau ESTAhome

 

behang art nouveau slaapkamer ESTAhome

 

bloemenbehang terracotta ESTAhome

 

direct shoppen

 

 

 

Bloemen behang kinderkamer

 

Met bloemenbehang tover je de kinderkamer om tot een magisch bloemenveld vol vrolijkheid en plezier. Met een beetje fantasie houdt je kind straks theekransjes met elfjes en kabouters tussen de klaprozen en madeliefjes.

 

Ook opa en oma zullen zich hier helemaal thuis voelen. Het bloementhema in de kinderkamer kan namelijk goed gecombineerd worden met vintage meubeltjes. En wat is er nou gezelliger dan samen een boekje lezen in opa’s oude schommelstoel voor het slapengaan?

 

bloemenbehang meisjeskamer ESTAhome

 

bloemenbehang meisjeskamer ESTAhome

 

bloemenbehang meisjeskamer ESTAhome

 

fotobehang bloemen meisjeskamer ESTAhome

 

direct shoppen