ESTAhome & duurzaamheid

 

duurzaamheid ESTAhome meisje in tuin


We vinden duurzaamheid belangrijk, voor onszelf, maar vooral voor onze (klein)kinderen. Om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken, gebruiken voor ons behang uitsluitend papier uit duurzame bosbouw en zijn alle inkten op waterbasis en vrij van oplosmiddelen. Zo maken we samen met jou en met onze leveranciers niet alleen je woonkamer, maar ook de wereld weer een stukje mooier. 

 

FSC®-gecertificeerd

ESTAhome is een FSC®-gecertificeerd bedrijf. De Forest Stewardship Council® (FSC) is een internationale non-profit organisatie die zich inzet voor verantwoord bosbeheer en geeft certificaten af voor verantwoordelijk geproduceerde houtproducten. Het beheer van de bossen en de volledige productieketen tot het eindproduct worden daarvoor getoetst aan de strenge ecologische, sociale en economische criteria van FSC®. Door FSC®-gecertificeerd papier te gebruiken voor ons behang, dragen wij direct bij aan de bescherming van onze bossen wereldwijd.  

Wil je meer weten over onze FSC®-gecertificeerde producten neem dan gerust contact met ons op. We zijn gecertificeerd onder licentienummer FSC®-C016391.

 

FSC certificering ESTAhome

 

Creatief met behangresten

Bij het behangen van je muren blijven er vaak resten behang over. Wist je dat je met die stukken behang leuke woondecoratie kunt maken? Zo kun je niet alleen je huis decoreren met je eigen te gekke creaties, maar beperk je ook nog eens je papierafval. Bovendien is het een gezellige activiteit om samen met je kinderen te doen.