ESTAhome & duurzaamheid


Groen wonen in je eigen stijl, dat is onze missie. Of je nu op zoek bent naar behang of verf, bij ESTAhome geloven we dat duurzaamheid en mooie muren hand in hand gaan.

 

behangrollen

 

Wat doen wij?


Om te beginnen zijn al onze verven en alle inkten die we gebruiken voor ons behang op waterbasis en vrij van oplosmiddelen. Dit maakt onze producten veilig voor jou en je omgeving.

 

Nederlandse producten: minder CO2, meer kwaliteit


Onze producten worden geproduceerd en opgeslagen in Nederland. Dit betekent dat jouw pakketje geen lange reis hoeft af te leggen en dat de CO2-uitstoot van je bestelling minimaal is. Bovendien hebben we volledige controle over het productieproces. Zo kunnen we ervoor zorgen dat onze producten voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen en gaan jouw behang- en verfproducten langer mee.

 

YouTube video placeholder

 

Muurverf in een recyclebare schenkzak


Onze muurverven zijn van topkwaliteit en in één keer dekkend. Hierdoor heb je weinig verf nodig voor een strak resultaat. De verf wordt geleverd in een handige, hersluitbare schenkzak die doseren makkelijk maakt en verspilling voorkomt. Restverf in een zak blijft bovendien langer goed dan in een blik, omdat je de lucht eruit kunt knijpen. Wanneer de zak leeg is, kun je deze gewoon recyclen bij het plastic afval.

 

verf van ESTAhome in een handige schenkzakken

 

Papier uit duurzame bosbouw


We zijn een FSC®-gecertificeerd bedrijf. Deze term heb je misschien wel vaker gehoord, maar wat betekent het nou precies?  FSC® is een wereldwijde non-profit organisatie die zich inzet voor verantwoord bosbeheer. Dit beheer en de volledige productieketen worden getoetst aan strenge ecologische, sociale en economische criteria. Door FSC®-gecertificeerd papier te gebruiken, dragen we ons steentje bij aan het beschermen van bossen over de hele wereld.

Wil je meer weten over onze FSC®-gecertificeerde producten? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn gecertificeerd onder licentienummer FSC®-C016391.

 

FSC certificering ESTAhome

 

Van afval naar eyecatcher: creatief met behangresten


Wist je dat restjes behang heel geschikt zijn voor het maken van woondecoratie? Zo kun je niet alleen je huis decoreren met je eigen te gekke creaties, maar ben je ook nog eens lekker duurzaam bezig. Op onze DIY-pagina hebben we de leukste ideeën voor je verzameld.