Maak ons fotobehang op maat voor jouw muur

 

Tover je muren om tot levensgrote kunstwerken met onze fotobehang-op-maat-tool. Deze superhandige tool maakt ons fotobehang precies passend voor jouw muur. Zo maak je optimaal gebruik van je ruimte en kun je jouw behangideeën uitwerken tot de meest indrukwekkende creaties.

fotobehang beige tropische bladeren ESTAhome

 

Zo werkt het

Het is heel eenvoudig. Op elke fotobehang productpagina vind je de knop ‘Kies je eigen maat’. Wanneer je hierop klikt, nemen we stap voor stap met je door hoe je het behang naar jouw gewenste afmetingen aanpast.

 

muren opmeten voor fotobehang op maat

 

Zijn alle afmetingen mogelijk?
Je kunt zelf bepalen hoe breed en hoe hoog het fotobehang moet worden. Ook kun je een bepaalde uitsnede van de print kiezen. Hierbij is het wel belangrijk dat de resolutie van de afbeelding goed blijft. Dit betekent dat de afbeelding voldoende pixels per meter moet hebben. Hiermee voorkom je dat het beeld onscherp wordt. Onze tool geeft zelf aan of de kwaliteit van de uitsnede die je gekozen hebt onvoldoende, voldoende, goed of uitstekend is. Lees hieronder wat de verschillende waardes betekenen.

 

Onvoldoende = De resolutie is onvoldoende. We kunnen dit ontwerp niet afdrukken. Maak de uitsnede groter.

 

Voldoende = De resolutie is voldoende, maar niet optimaal. We raden je aan de uitsnede groter te maken.

 

Goed = De resolutie is goed. Wil je gaan voor een uitstekend resultaat, maak de uitsnede dan groter.

 

Uitstekend = De resolutie is perfect. De afbeelding wordt haarscherp afgedrukt.

 

Hoe moet ik mijn muur opmeten?

Het is belangrijk dat het opmeten van de muur nauwkeurig wordt gedaan. Voor de juiste afmetingen meet je de hoogte en de breedte van de muur in centimeters op. Al ons fotobehang op maat wordt standaard geleverd met een overlap van 5 cm, zodat je zeker weet dat je niet te kort komt. Wil je meer informatie? Lees dan de uitgebreide uitleg over het opmeten van je muur.

 

fotobehang jungle ESTAhome fotobehang bloemen ESTAhome