0

Hulp en advies

Heb je vragen of opmerkingen? Wij helpen je graag! Onze klantenservice is
bereikbaar op werkdgen van 8:30 tot 17:00 uur.

Weet je al precies welk behang je zoekt?

Heb jij nog geen enkel idee wat voor soort behang je graag in je huis zou willen? Klik dan als eerste in de menubalk op zoek behang.

Selecteer vervolgens aan de linkerkant van de pagina de kleur, stijl of print die jij goed vindt passen bij de gewenste sfeer van jouw kamer. Je krijgt meteen allerlei leuke resultaten.

Deze resultaten kun je verder verfijnen door aan de linkerkant in het filter meer gewenste opties te selecteren. 

Wanneer je een artikel selecteert kun je meteen op de productpagina zien in welke andere kleuren het artikel beschikbaar is. Ook zie je met welke producten je het zou kunnen combineren en welke vergelijkbare prints ESTAhome.nl heeft.

Heb je wat leuks gezien? Voeg het toe aan je eigen wishlist door op het hartje te klikken. Super handig om alle producten die je leuk vindt bij elkaar te bewaren. Zo kun je uiteindelijk al jouw favoriete items goed met elkaar vergelijken en het perfecte behang voor jouw kamer uitkiezen!

 

Zoek je een ander ESTAhome.nl product?

Ben jij niet op zoek naar behang maar naar een ander product (stof, beddengoed of leuke accessoires), klik dan onderaan in de pagina onder het item "onze producten" op het type product dat je zoekt.

 

Inspiratie opdoen?

Wil je gewoon lekker inspiratie opdoen voor je eigen interieur? Klik dan in de menubalk op be inspired. Hier vind je allerlei sfeerafbeeldingen van de producten van ESTAhome.nl. Leuk en handig om ideeën op te doen voor jouw huis!

Je kan op de inspiratie pagina ook jouw keuze verfijnen door aan de linkerkant in het filtermenu een type print, kleur, stijl of kamer te kiezen. Dan zie je alleen de afbeeldingen die passen bij jouw gewenste keuze.

Klik je op een sfeerbeeld, dan zie je alle producten die we gebruikt hebben voor de inrichting van die ruimte. Ook zie je alle bijpassende producten, handig toch!

Bezig met laden...