over ESTAhome

 

Maak je huis gezellig!

Bij ESTAhome vind je een groot assortiment aan hip en stijlvol behang, fotobehang, stoffen en dekbedovertrekken. We reizen de wereld over op zoek naar de nieuwste woon- en modetrends en vertalen deze in onze collecties. Neem een kijkje in onze webshop en laat je inspireren!

stalen behang estahome

Ambachtelijke productie

Onze producten worden met liefde en aandacht voor design in onze eigen studio en fabriek in Enschede ontworpen en geproduceerd en vervolgens wereldwijd gedistribueerd. Je vindt ons behang dan ook van Parijs, Berlijn en Londen tot aan Shanghai en New York!

 

stalen behang estahome


ESTAhome: Voor een duurzame toekomst

We vinden het heel belangrijk om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Daarom voldoen onze producten aan de hoogste eisen voor ecologisch verantwoord produceren. Zo wordt voor het behang uitsluitend papier uit duurzame bosbouw gebruikt en zijn alle inkten op waterbasis en vrij van oplosmiddelen.

stalen behang estahome

Waar kan ik de producten van ESTAhome kopen?

Alle ESTAhome producten kun je direct online bestellen in onze webshop. Toch liever het product in het echt zien? Ga dan langs bij de betere verf – en behangspeciaalzaak of de woninginrichter. Vind hier jouw dichtstbijzijnde ESTAhome dealer.
 

Wij van ESTAhome.nl wensen je veel succes en plezier bij het inrichten van je huis. Heb je vragen, opmerkingen of tips dan horen wij dat graag! Je kunt ons telefonisch bereiken op 074 - 24 54 208 of stuur een e-mail naar hello@estahome.nl.