0

Veelgestelde vragen

Bestelinformatie

 

Wat zijn de verzendkosten?

Verzending naar Nederland en België is gratis.

Voor verzendingen buiten Nederland worden verschillende tarieven gehandhaafd. Klik hier voor de actuele tarieven.

 

Zijn alle prijzen inclusief BTW?

Alle prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten.

 

Hoe kan ik betalen?

Op ESTAhome kan je met snel een eenvoudig met iDEAL betalen. Dat is wel zo veilig.

Ook bieden we je de mogelijkheid om te betalen via creditcard, PayPal, MisterCash en Sofort Banking.

Betaal je liever via een bankoverschrijving dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je kan je betaling doen op bankrekeningnummer NL49RABO0385964986 t.n.v. The Design Department BV o.v.v. van je bestelnummer. Zodra je betaling bij ons binnen is wordt je bestelling verstuurd.

Lees hier meer over al onze betaalmogelijkheden.

 

Wat is de levertijd?

Wanneer de producten van je bestelling op voorraad zijn, wordt de bestelling binnen 1-3 werkdagen bezorgd. Levertijd voor fotobehang is gemiddeld 5-7 werkdagen.

 

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben wanneer mijn bestelling wordt geleverd?

De door jou bestelde producten kan je thuis of ergens anders laten afleveren (bijvoorbeeld op kantoor). De koerier levert van maandag tot en met vrijdag af tijdens kantoortijden. Als de bezorger je niet thuis treft, laat hij een kaartje bij je achter.

 

Ik ben niet tevreden over een product, kan ik het ruilen?

Als je niet tevreden bent of het product voldoet niet aan je verwachtingen, dan stuur je het product gewoon terug. Wij stellen geen moeilijke vragen en geven geen vervelende tegoedbonnen. Je krijgt de waarde van de teruggestuurde artikelen direct teruggestort op de rekening vanaf waar je betaald hebt. Zorg wel dat de artikelen in de oorspronkelijke verpakking zitten. Verpak de goederen goed voor verzending. Goederen die niet in oorspronkelijke staat verkeren, gebruikt of beschadigd zijn kunnen we natuurlijk niet terugnemen.

*Omdat gordijnstoffen speciaal op maat voor jou afgesneden worden, kunnen we deze niet terugnemen als ze eenmaal afgesneden zijn.

 

behang FAQ

 

Informatie over ESTAhome behang

 

Wat is de kwaliteit van ESTAhome behang?

Ons papierbehang wordt gemaakt van 100% milieuvriendelijk FSC papier.

Het vliesbehang van ESTAhome is een zeer hoge kwaliteit vliesbehang. Vliesbehang is heel erg sterk waardoor het bijna nooit scheurt.

 

Kan ik het behang schoonmaken?

Papierbehang kun je niet schoonmaken.

Vliesbehang kun je met een vochtige doek afnemen.

 

Welke behanglijm kan ik het beste gebruiken?

Wand&Klaar® Vliesbehang

Kant & klare lijm voor het eenvoudig aanbrengen van alle soorten vliesbehang op poreuze, zuigende ondergronden zoals stucwerk, steen, beton, cement, gipsplaat en hout. De lijm is direct op de muur aan te brengen.

· Kant & klare lijm
· 100% klontvrij
· Strijkt makkelijk uit
· Beschikbaar in hoeveelheden van 2.5, 5 en 10 kg.

 Bekijk hier de uitgebreide productinformatie

 

Wand&Klaar® Vinyl/Papier

Lijm voor het eenvoudig aanbrengen van vinyl- en papierbehang op poreuze, zuigende ondergronden zoals stucwerk, steen, beton, cement, gipsplaat en hout. De lijm is tevens geschikt voor zware wandbekleding en speciale behangsoorten zoals schuimvinyl en fotobehang.

· Kant & klare lijm
· 100% klontvrij
· Strijkt makkelijk uit
· Beschikbaar in hoeveelheden van 2.5, 5 en 10 kg.

Bekijk hier de uitgebreide productinformatie

 

Hoe breng ik ESTAhome.nl behang aan op mijn muur?

Papierbehang 

1. Knip de banen op de juiste lengte en neem een extra marge van 5 à 10 cm. Bij behang met patroon (rapport), de banen precies tegen elkaar leggen en één voor één afsnijden zodat het patroon goed aansluit.

2. Behang inlijmen.

3. Leg het behang met de rugzijde naar boven tegen de rand van de tafel, en de volgende baan tegen de andere rand.

4. Smeer de baan, vanuit het midden, in en vergeet vooral de zijkanten niet. 

5. Sla de baan vanaf beide zijkanten naar het midden toe dicht en rol de dichtgeslagen baan vervolgens op. Laat deze, afhankelijk van het type behang, 3 tot 5 minuten inweken (volg de richtlijnen op het etiket van de rol).

6. Laat het onderste deel van de baan dichtgevouwen. Pak de baan met 2 handen vast en bevestig haar, met een klein beetje overlap tegen het plafond, tegen de muur. Doe dit door het behang met een behangborstel licht aan te wrijven Als je te krachtig wrijft wordt het papier extra uitgerekt en dat zal later in de vorm van open naden een minder mooi eindresultaat geven. Lijmresten die op de voorkant van het behang terecht komen direct verwijderen met een vochtige spons. Gebruik voor de kanten alleen bij gladde papieren of vinyl een aandrukroller.

7. Snij het behang aan de onderkant af door een behangspatel tegen de plint te houden en vervolgens met een afbreekmesje daarlangs af te snijden (breek het mesje na maximaal 4 x snijden af).

Wil je meer informatie over behangen met papierbehang? Lees dan de behanginstructies.

 

Vliesbehang

1. Muren inlijmen met  behanglijm voor vliesbehang.

2. Breng het behang direct aan op de muur. U kunt de banen vooraf op maat knippen. Het is ook mogelijk het behang vanaf de rol aan te brengen.

3. Behang aandrukken met een borstel en eventueel een (aandruk-)roller.

4. Behang boven en onder op maat afsnijden

Wil je meer informatie over behangen met vliesbehang? Lees dan de behanginstructies.

 

Hoe moet ik behangen?


Wat betekent het batchnummer dat op de rol staat?

Aan het batchnummer dat op de rol staat, kun je zien uit welke drukserie het behang komt. Wanneer je meerdere rollen nodig hebt voor een wand, is het aan te raden deze rollen uit dezelfde drukserie te nemen, dus met hetzelfde batchnummer. Dit om kleine kleurverschillen tussen de rollen te voorkomen.

 

Staat jouw vraag er niet bij? Of heb je geen duidelijk antwoord kunnen vinden? Neem gerust contact met ons op en stel je vraag via hello@estahome.nl of bel ons op 074 - 24 54 208.

Bezig met laden...