Maak moeiteloos de mooiste verf- en behangcombinaties

 

Met behang geef je jouw interieur in no-time een sfeervolle make-over, maar dit wordt nóg leuker en makkelijker als je behang kunt combineren met een bijpassende muurverf. Daarom shop je nu ook een prachtige collectie muurverven in onze webshop. Deze collectie bestaat uit 21 kleuren, die allemaal zorgvuldig zijn afgestemd op ons behangassortiment. Zo vind je het beste van twee werelden op één plek en maak jij moeiteloos de mooiste verf en behang combinaties.

 

Muurverf in zakken van ESTAhome

 

Mix & match en ontdek een wereld vol kleur en creativiteit

 

Van zacht pastel tot warme aardetinten: elke verfkleur is prachtig op zichzelf en gaat perfect samen met ons behang. Combineer bijvoorbeeld ons vrolijke veldbloemenbehang met fris lila of mintgroen voor een levendig lentegevoel of ga voor zand- en beigetinten met bosdieren behang voor een dromerige kinderkamer.

 

vrouw bekijkt stalen van ESTAhome

 

TIP: Van elke verfkleur kun je een hand-geverfde kleurstaal bestellen. Zo kun je verschillende kleuren thuis uittesten, zonder je muren als schilderdoek te gebruiken. Wel zo handig!

 

verfstaal van ESTAhome

 

En het beste van alles: onze verf kun je gewoon schoonmaken. Kinderhandjes, koffievlekken en hondenneuzen poets je eenvoudig weg, waardoor je zorgvuldig geschilderde muren extra lang meegaan.

Dus haal de kwasten en schilderkleding maar vast tevoorschijn, het is tijd voor kleur!

 

* Disclaimer: We zijn niet verantwoordelijk voor spontane uitbarstingen van creativiteit en een onbedwingbare drang om elke kamer in huis te schilderen.

 

direct shoppen

 

 

shop benodigdheden