Kan ik ESTAhome behang gebruiken in de keuken of badkamer?

 

Jazeker! Met WALL PRO waterproof system kun je nu ook in de keuken en badkamer je creativiteit volledig de vrije loop laten. Deze geweldige waterdichte coating beschermt ons behang tegen chemicaliën, maakt het kras- en stootvast, schrobvast en uv-bestendig. Hierdoor is WALL PRO waterproof system uitermate geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de douche en het toilet. De coating is beschikbaar in een mooie matte finish (PRO-501), maar ook in een subtiele glanzende finish (PRO-502). Bovendien is behang een stuk goedkoper dan tegels en gemakkelijk zelf aan te brengen. Dus wil jij badderen tussen de bomen, koken in maritieme sferen of volledig zen je tandenpoetsen? Dat kan!

 

Zo maak je ons behang waterdicht

 

Het aanbrengen van de behang coating is niet moeilijk. Hieronder leggen we je kort uit hoe het werkt. Wil je de uitgebreide instructies lezen, klik dan hier.

 

 • Zijn je muren behangen? Dan kan de coating aangebracht worden. Dit doe je met een roller, kwast of met spuitapparatuur. Wacht wel minstens 48 uur voordat je dit doet, zodat het behang goed kan drogen
 •  

  Let op!: Al het ESTAhome behang is gecertificeerd voor effectief gebruik met WALL PRO waterproof system. Kies je voor behang met reliëf, dan is het belangrijk om het behang voor te behandelen met de WALL PRO  PRO-601 waterproof system - primer. Deze primer zorgt voor een gladde ondergrond waarop de coating goed kan hechten. Voor meer informatie over WALL PRO  PRO-601 waterproof system - primer klik hier.

   

 • Je brengt de coating in twee dunne gelijkmatige lagen aan. Na de eerste laag wacht je 12 uur voordat je de volgende laag aanbrengt.
 •  

 • Om er zeker van te zijn dat je wand geheel waterdicht wordt, is het belangrijk alle randen af te kitten met een acrylaatkit. Na 5 dagen is de coating volledig uitgehard en kun je het behang in contact laten komen met water.
 •  

   

  Direct shoppen

   

   

   

  Kies jouw stijl

   

  Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? We hebben een selectie van ons behang gemaakt dat fantastisch zal staan in jouw keuken of badkamer.

   

  keuken behang

   

  badkamer behang