0

woonkamer fotobehang wandvullend tie-dye shibori motief intens fuchsia roze 158821

Dit sfeervolle behang met een wandvullend tie-dye shibori motief in intens fuchsia roze past perfect bij de bohemian look. Hierin zie je veel natuurlijke materialen, gecombineerd met aardse kleuren met hier en daar een kleurrijke uitspatting. Het creëren van de ultieme bohemian look vergt een beetje lef, maar als je het durft om bijzondere prints en kleuren te mixen is het eindresultaat vaak echt prachtig. Denk bijvoorbeeld aan het combineren van oosterse tapijten, verschillende textielstructuren, dip-dye verftechnieken en gevlochten natuurlijke materialen.

Deze behangprint is gedrukt op een milieuvriendelijk, duurzaam en FSC® gecertificeerd vliesbehang. Bovendien zijn alle gebruikte verf en inkten op waterbasis en vrij van oplosmiddelen.

Dit behang is perfect voor de decoratie van een slaapkamer, woonkamer, meisjeskamer of hal.

Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen.

Je vindt dit behang met een wandvullend tie-dye shibori motief in intens fuchsia roze (158821) in de collecties XL² - Photowalls en Boho Chic.

Producten

  • 158821
    fotobehang wandvullend tie-dye shibori motief intens fuchsia roze
    € 79,50
Bezig met laden...