zelfklevende behangrand bloemen licht roze - 170001

zelfklevende behangrand bloemen licht roze - 170001

zelfklevende behangrand bloemen licht roze
kies je kleur (1)
licht roze
maat
17,06 cm x 5 m
per stuk
Op voorraad
wat kan je verwachten:
  • gratis thuisbezorgd in NL & BE
  • eenvoudig retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
  • snelle levering
  • duurzaam & ecologisch

Productbeschrijving

Met deze vrolijke behangrand met bloemen in licht roze tover je elke ruimte om tot een super leuke meisjeskamer. Gecombineerd met lichte kleuren en natuurlijke materialen creëer je met deze behangrand een rustgevende en tegelijkertijd warme en gezellige meisjeskamer.


Afmetingen, herhaling en aansluiting

De afmetingen van deze zelfklevende behangrand zijn 17,06 cm x 5 m (breedte x lengte). De print heeft geen herhaling. Je kunt iedere volgende baan dus willekeurig aansluiten op de vorige baan.


Behangen

Deze zelfklevende behangrand van ESTAhome is zelfklevend, waardoor deze zelfklevende behangrand makkelijk aangebracht kan worden. Je hebt geen lijm nodig.


100% milieuvriendelijk in Nederland gemaakt

Deze behangprint is gedrukt op een milieuvriendelijk, duurzaam en FSC® gecertificeerd papierbehang. Bovendien zijn alle gebruikte verf en inkten op waterbasis en vrij van oplosmiddelen.


Toepassing en gebruik

Deze zelfklevende behangrand is perfect voor de decoratie van een babykamer, een kinderkamer of een meisjeskamer.


Berekenen hoeveel rollen je nodig hebt

Wil je weten hoeveel behang je voor jouw kamer nodig hebt? De handige behangcalculator op deze pagina rekent snel voor je uit hoeveel rollen je nodig hebt. Klik hiervoor op de button 'Hoeveel heb ik nodig? ' en vul de afmetingen in van jouw muren. De behangcalculator houdt rekening met de herhaling van het motief en 15 cm snijverlies per baan.


Een proefstaal bestellen

Wil je een proefstaal van deze zelfklevende behangrand (170001) ontvangen, zodat je de kleur, het materiaal en het oppervlakte-effect van deze zelfklevende behangrand eerst thuis met eigen ogen kunt bekijken? Klik op de knop 'Bestel een proefstaal' op deze pagina om direct een proefstaal te bestellen.


Bekijk deze zelfklevende behangrand in jouw kamer voordat je het koopt met de handige visualizer

Bij ESTAhome kan je deze zelfklevende behangrand eenvoudig in jouw kamer bekijken. Maak een foto van je kamer en je ziet direct hoe dit behang in jouw kamer eruit zal zien! Klik op de knop met het camera icoon op deze pagina om direct deze zelfklevende behangrand in jouw kamer te bekijken.


Over ESTAhome

We reizen de hele wereld over op zoek naar de nieuwste woon- en modetrends en vertalen deze in onze behangcollecties. Bij ESTAhome vind je prachtige dessins die je huis compleet en gezellig maken: van stoer steigerhout behang, prints van tropische junglebladeren tot super schattig kinderbehang. Alle producten worden met liefde en aandacht voor design door onze designers en stylisten ontworpen en in onze eigen fabriek ambachtelijk en duurzaam geproduceerd.

Productspecificaties

0 cm
vrij
100% milieuvriendelijk FSC papier
zelfklevend, inlijmen niet nodig
goed lichtbestendig
licht afwasbaar
Gebruik Wallpro PRO-301 kant-en-klare behanglijm voor alle soorten behang
17,06 cm x 5 m

Misschien vind je deze artikelen ook leuk:
YouTube video placeholder

Collecties